Geschiktheid

Kunnen krachtweerstandsbanden u helpen af ​​te vallen?

Kunnen krachtweerstandsbanden u helpen af ​​te vallen?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Met een weerstandsband kunt u vrijwel overal trainen.

Als u een eenvoudige zoekopdracht op internet uitvoert om 'gewicht te verliezen', zijn er maar liefst 275.000 miljoen resultaten die binnen enkele seconden verschijnen, die alleen dienen om te verwarren in plaats van te verduidelijken. In plaats van door de talloze resultaten te waden, die vol zitten met gimmicks en loze beloften, is een van de beste manieren om gewicht te verliezen afkomstig van goed, ouderwets dieet en lichaamsbeweging.

Maar zelfs het beperken van uw zoekopdracht om die woorden op te nemen, helpt weinig om uw keuzeveld te beperken.

Een geweldige plek om te beginnen is om te praten met de professionele trainers wiens carrière is gebouwd op het helpen van mensen op de lange termijn oplossingen voor gewichtsverlies. Ze weten wat werkt en wat de beste waar voor je geld oplevert wanneer je probeert af te vallen en in vorm te komen. En weerstandsbanden behoren tot een van de meer populaire wapens in de strijd tegen de bobbel vanwege hun vermogen om elke oefening om te zetten in een meer calorieverbrandende inspanning.

Tip

  • Het gebruik van weerstandsbanden helpt je af te vallen, omdat je extra calorieën fakkelt, ongeacht welke oefening je doet.

De kracht van weerstand

• Er is geen truc om te ontsnappen aan de old-school methode om gewicht te verliezen: het creëren van een calorietekort, zegt Sanja Brosnan van Sanja Brosnan Training in Malibu, Californië. Brosnan zegt dat ze weerstandsbuizen gebruikt bij al haar klanten vanwege hun veelzijdigheid, waardoor haar klanten een volledig bewegingsbereik hebben dat anders onmogelijk is met krachttraining.

Je kunt bijvoorbeeld weerstandsbanden om je benen doen, waardoor de traditionele ezel een beetje extra, nou, schop geeft. Ga op handen en voeten en zet de band om je enkels. Til vervolgens een enkel op met je knie nog steeds gebogen in een hoek van 90 graden en til het op achter je voor een fantastische training voor je bilspieren. De banden bieden weerstand die de oefening naar een hoger niveau tillen door extra weerstand te bieden terwijl je je been optilt.

Je kunt ook hetzelfde soort oefening uitvoeren door met de band om je kuiten te staan ​​en laterale beenbewegingen uit te voeren, door eenvoudig een been naar de zijkant te bewegen tegen de weerstand van de band in.

"Je kunt echt meer calorieën aansteken als je de band om je enkels doet en een set springjacks uitvoert," zegt Brosnan. Je kunt de band zelfs om je armen leggen om kracht in je bovenlichaam op te bouwen (en meer calorieën te verbranden) tijdens je springjacks.

Bouwen aan kracht verbrandt meer calorieën

Een van de grootste voordelen van het gebruik van een weerstandsband is dat je extra kracht opbouwt terwijl je traint, zegt Brosnan. En meer spieren betekent dat u meer calorieën verbrandt, zowel tijdens als na uw training.

Voor traditionele krachtopbouwende squats, plaats je de weerstandsband net boven je knieën en voer je een set van 10-15 squats uit (of welk nummer ook voor jou werkt), waarbij je de band zo strak mogelijk houdt. Je verbrandt niet alleen meer calorieën tijdens je squats, je bovenbeenspieren krijgen een beetje extra oefening om de band vast te houden.

De gemaksfactor

Als u constant onderweg bent of vaak reist voor werk, zijn weerstandsbanden de kleinste trainingshulpmiddelen die in elke handbagage passen. Je kunt er ook een of twee in de kofferbak van je auto bewaren als je tijdens een lange autorit stopt voor een wandeling.

In beide gevallen kunnen de bands gaan waar je gaat, ze nemen zeer weinig ruimte in beslag en ze bieden een training die vergelijkbaar is met elke ultramoderne hotelgym.

Wees creatief

"Weerstandsbanden worden alleen beperkt door je verbeelding", zegt Brosnan. Als je een bepaald trainingsschema hebt, experimenteer dan door weerstandsbanden aan elke oefening toe te voegen om te zien waar je je op bepaalde spiergroepen een beetje intenser kunt richten en meer calorieën kunt verbranden.

Zelfs de traditionele plank kan worden omgezet in een calorieverbrander als u de band om uw enkels plaatst. Probeer dan, terwijl je in je plankpositie bent, een aantal plankjacks door je benen naar buiten te springen en vervolgens weer terug te zetten met de weerstandsband. Handhaaf de plankpositie terwijl u dit doet en u werkt bijna elke spier in uw lichaam.

Een band voor de middeleeuwen

Brosnan zegt dat zwarte, zware weerstandsbanden van Perform Better® enkele van de beste weerstandsbanden zijn die er zijn, en ze kosten minder dan een dagpas bij de meeste sportscholen en leveren jaren van geweldige, calorieverbrandende voordelen op.

Als het gaat om afvallen, haal dan het meeste uit uw training door een aantal weerstandsbanden toe te voegen die uw lichaam helpen versterken en vormen, terwijl u tegelijkertijd uw calorieverbranding maximaliseert.