+
Geschiktheid

Kan een loopband slanke dijen helpen?


Loopbanden kunnen u helpen uw dijen af ​​te slanken door calorieën te verbranden.

Chris Clinton / Photodisc / Getty Images

Loopbanden activeren een aantal spieren en verhogen uw hartslag om calorieën te verbranden. Afvallen van uw dijen vereist dat u meer calorieën verbrandt dan u verbruikt. Omdat spierweefsel calorieën nodig heeft om te functioneren, hoe meer spieren je activeert, hoe meer calorieën je verbrandt, en de loopband activeert je kern, benen en zelfs je armen als je ze slingert terwijl je beweegt.

De efficiëntie van loopbanden

Loopbanden werken door uw hartslag te verhogen en dezelfde spieren te activeren die u zou gebruiken als u buiten loopt of jogt. Uw lichaam verbrandt calorieën om de benodigde spieractiviteit tijdens het gebruik van de loopband te ondersteunen, en calorieën verbranden is uw doel, maar hoe effectief de loopband is, hangt af van hoe intens uw training is. Voor een persoon die 160 pond weegt, loopt het lopen op de loopband ongeveer 9 calorieën per minuut, jogt ongeveer 12 en rent ongeveer 15.

Uitdagingen voor loopbanden

Hoewel elke minuut die u besteedt aan het gebruik van de loopband, calorieën verbrandt, geeft uzelf een uitdaging ervoor dat u de meeste calorieën verbrandt. Afgezien van het verhogen van uw snelheid, kunt u meestal ook uw helling verhogen om moeilijkheden toe te voegen. Probeer ook intervaltraining, waarbij perioden van hoge intensiteit en perioden van lage intensiteit worden gebruikt. Probeer te beginnen met joggen of hardlopen gedurende 30 tot 60 seconden en wandelen of joggen gedurende 60 tot 120 seconden.

Gewichtsverlies Tips

Als u wilt dat de loopband u helpt om uw dijen af ​​te slanken, moet u bereid zijn gezond te eten, zodat uw dieet uw doelstellingen voor gewichtsverlies niet vernietigt. Opmerking: het toevoegen van heupoefeningen aan uw trainingsroutine wordt aanbevolen, maar het verhoogt niet uw kansen om vet te verliezen, specifiek in die regio.

Veiligheidsoverwegingen

Begin uw loopbandactiviteit met een warming-up. Strek je hele lichaam, focus op je benen en buik na het opwarmen. U wilt zo hard werken als u kunt terwijl u op de loopband bent om uw dijen af ​​te slanken, maar u wilt uzelf niet te ver duwen. Houd een fles water bij u en stop met trainen als u zich licht in het hoofd of duizelig voelt. Als je klaar bent met trainen, koel je af en rek je weer.

Bronnen (3)


Bekijk de video: Hoe krijg ik SlankeDunne benen? Mijn tips! (Januari- 2021).