Geschiktheid

Cardio Boxing Classes & Calorieën

Cardio Boxing Classes & CalorieënWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Cardio-boksklassen bieden over het algemeen weinig tot geen contact.

Ryan McVay / Photodisc / Getty Images

Cardio-bokslessen bieden een aantal basisvaardigheden voor zelfverdediging, maar zijn vooral gericht op het helpen om in vorm te komen in plaats van je voor te bereiden op vechten in de ring. Er is een aanzienlijke variatie van klas tot klas, dus het aantal calorieën dat je verbrandt, is afhankelijk van de intensiteit van je training, evenals persoonlijke factoren zoals je gewicht en spiermassa.

Cardio Boxing Basics

Cardio-boksklassen kunnen u helpen om voldoende aerobe activiteit te krijgen door repetitieve bewegingen met een hoge intensiteit aan te moedigen. Deze lessen kunnen ook je spieren trainen, vooral als je weerstandsroutines doet om je bokssnelheid en nauwkeurigheid te verbeteren. Hoewel je je kunt aanmelden voor een verscheidenheid aan cardio-gebaseerde bokslessen, is cardio-kickboksen beschikbaar in de meeste sportscholen en biedt een full-body workout.

Hoe je calorieën verbrandt

Een calorie is gewoon een eenheid energie, dus hoe meer energie je verbruikt in een bepaalde manoeuvre, hoe meer calorieën je verbrandt. Mensen met meer spieren hebben de neiging om meer calorieën te verbranden omdat spieren meer energie nodig hebben om te behouden dan vet. Evenzo verbranden zwaardere mensen ook meer calorieën omdat het meer energie kost om hun lichaam te bewegen. Het aantal calorieën dat u verbrandt, kan ook worden beïnvloed door factoren zoals uw algehele gezondheid en de omgevingstemperatuur. Volgens de American Council on Exercise verbrand je meestal meer calorieën bij warm weer.

Caloriebrandschattingen

Cardio-boksen is meestal de combinatie van verschillende calisthenische routines met op weerstand gebaseerde training en het aantal calorieën dat u verbrandt, varieert aanzienlijk met de intensiteit van de routine. Volgens Harvard Health Publications verbrandt een persoon van 125 pond ongeveer 270 calorieën in 30 minuten boksen, terwijl een persoon van 185 pond 400 calorieën verbrandt. Je verbranding kan aanzienlijk toenemen als je verschillende bewegingen combineert of je intensiteit verhoogt. Joe Andreula, de eigenaar van een kickboksstudio, zegt bijvoorbeeld in een interview met "Men's Fitness" dat sommige mensen tussen 800 en 1200 calorieën kunnen verbranden in een uur cardio-kickboksen.

Toenemende intensiteit

Een van de eenvoudigste manieren om de intensiteit van uw boksroutine te verhogen, is ervoor te zorgen dat u constant in beweging blijft door de snelheid en intensiteit waarmee u slagen toedient, te verhogen. Voor een nog intensievere training, probeer hardlopen terwijl je in de schaduw bokst of door gewichten op te nemen in boksmanoeuvres. U houdt bijvoorbeeld een klein gewicht vast terwijl u in de lucht stoot.