Geschiktheid

Ab-oefeningen die eigenlijk werken om af te vlakken en te versterken

Ab-oefeningen die eigenlijk werken om af te vlakken en te versterkenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een platte, bijgesneden buik betekent het opbouwen van kernkracht.

BananaStock / BananaStock / Getty Images

Hoewel je vet in je buikstreek niet ter plaatse kunt verminderen, kunnen weerstandsoefeningen - in combinatie met cardiotraining - je helpen om af te slanken terwijl je je spieren verstevigt en opbouwt, waardoor je buik er slanker en platter uitziet. Regelmatige cardio kan helpen bij het verliezen van lichaamsvet door calorieën te verbranden om een ​​dagelijks calorietekort te creëren. Ondertussen zal een reeks buikspieroefeningen kernkracht opbouwen, zodat je magere, gespierde spieren zichtbaar worden nadat je het extra vet in het gebied hebt verloren.

Cardio-oefeningen

Om een ​​plattere maag te krijgen, moet u in het algemeen vet verliezen. Om vet te verbranden, moet u een dagelijks calorietekort creëren. Om een ​​calorietekort te creëren, moet u meer calorieën verbranden dan u verbruikt. Regelmatige cardio-oefeningen helpen je calorieën te verbranden, je te helpen afvallen en je buikgebied slanker te laten lijken. Volgens Columbia University moet je 3500 calorieën verbranden om een ​​kilo lichaamsgewicht te verliezen. De American Heart Association beveelt aan dat u vijf dagen per week minimaal 30 minuten cardio met matige intensiteit doet om een ​​gezond fitnessniveau te behouden. Om af te vallen, moet u mogelijk meer cardio doen dan dat. Voor sommigen betekent dat tussen de 45 en 60 minuten, vijf dagen per week. Maar de hoeveelheid calorieën die u per dag moet verbranden om een ​​calorietekort te creëren, hangt af van hoeveel u eet.

Plank met beenlift

Weerstandstraining is essentieel om spiermassa op te bouwen voor een strakke en plattere maag. De American Heart Association beveelt minimaal twee dagen matige tot zeer intensieve gewichtstraining aan. Probeer een variatie op de basisplank, verhoog de moeilijkheid door beenverhogingen toe te voegen aan de positie. Liggend met het gezicht naar beneden op de vloer, plaats je handen onder je schouders, handpalmen naar beneden, en houd je voeten bij elkaar terwijl je je tenen en de ballen van je voeten op de vloer plaatst. Duw met je handen omhoog, strek je armen volledig uit zodat je een rechte lijn van je hoofd naar je tenen creëert. Houd de positie - de basisplank - vijf tellen vast voordat je langzaam je rechtervoet van de grond opheft met 2 tot 6 inch, terwijl je de opgeheven voet vijf tot 10 tellen vasthoudt. Houd uw lichaam en benen recht terwijl u dit doet. Laat je rechtervoet langzaam op de grond zakken en til je linkervoet vijf tot tien centimeter omhoog met 2 tot 6 inch. Herhaal acht keer voor elk been voordat je 15 seconden rust en de volledige oefening herhaalt.

De rollende snoek

De rollende snoek is een uitdagende oefening die je kernspieren traint - met name je onder- en zijbuikspieren - evenals je bovenlichaamsspieren en je bilspieren. Plaats een stabiliteitsbal onder de bovenkant van je dijen terwijl je jezelf ondersteunt op je handen, schouderbreedte uit elkaar, buik naar de vloer gericht, met je armen volledig uitgestrekt; u bevindt zich in wezen op een plankpositie met de stabiliteitsbal onder de bovenkant van uw dijen. Til je heupen langzaam op naar het plafond, houd je romp en benen recht en laat de bal naar je schenen rollen. Breng je heupen zo hoog mogelijk omhoog, houd de positie vijf tellen vast en keer dan terug naar de plankpositie op de bal. Herhaal acht tot 10 keer voor twee sets.

Pilates voor een strakke kern

Pilates is een reeks oefeningen die bekend staan ​​om het opbouwen van kernkracht tijdens het strekken van spieren. Pilates kan helpen om zelfs uw diepste buikspieren te betrekken en te versterken, waardoor u een slanke, slanke, platte buik kunt bereiken. Een sterke kern verbetert ook uw algehele houding en balans, waardoor u een slanker uiterlijk krijgt. Honderden, zijplanken en de superman zijn allemaal veel voorkomende Pilates-oefeningen die je kern versterken. Neem voor optimale resultaten drie keer per week Pilates-training op in uw training.


Bekijk de video: How To Get Lower Abs Common Mistakes 2018. THENX (Augustus 2022).