Sport

Wat is de omtrek van een racquetball?

Wat is de omtrek van een racquetball?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een officiële racquetball heeft een diameter van 2,25 inch.

Jupiterimages / Photos.com / Getty Images

Een breed scala aan oefeningen kan u helpen een gezond lichaam te behouden of te ontwikkelen, maar weinig activiteiten hebben het razendsnelle tempo van racquetball. Deze sport, die op een afgesloten veld met een partner wordt gespeeld, gebruikt een relatief kleine bal die bijdraagt ​​aan de snelheid van het spel. De kleine bal biedt ook een uitdaging; zelfs als je vertrouwd raakt met de basisprincipes van het spel, zullen de snelheid en de grootte van de bal ervoor zorgen dat je terugkomt voor meer.

Grootte doet er toe

Een racquetball ter grootte van een regelmaat kan er minuscuul uitzien als je probeert ermee te flapperen met je racket. De bal is echter groter dan je zou denken. Het USA Racquetball rulebook bepaalt dat ballen een diameter van 2,25 inch moeten hebben. Bij deze maat zijn racquetballs iets kleiner dan tennisballen, die een diameter hebben van ongeveer 2,6 inch.

Onthoud uw wiskundige formules

Weten hoe de omtrek te berekenen, wat de afstand is rond de buitenrand van een bolvormig object, was misschien eenvoudig voor je op de middelbare school. De meeste mensen gebruiken echter geen geometrieformules in het dagelijks leven. Om de omtrek van een racquetball te berekenen, vermenigvuldigt u de diameter van de bal met pi, die het symbool "ПЂ" draagt.

Vertrouw op je rekenmachine

Het bepalen van de omtrek van een racquetball vereist een enkele vermenigvuldiging, hoewel het handig is om een ​​rekenmachine bij de hand te hebben. Om de omtrek van het racquetball te leren, vermenigvuldigt u pi, die ongeveer 3,14 is, met de diameter van de bal, die 2,25 is. Het antwoord, in inches, is 7.065.

Geniet van de voordelen van racquetball

Of u nu de tijd neemt om de omtrek van een racquetball te berekenen of gewoon van de aard van de sport geniet, het spel is een effectieve manier om calorieën te verbranden om uw gewicht te behouden of zelfs een paar kilo af te werpen. Volgens Harvard Health Publications zal een 155-pond persoon ongeveer 260 calorieën verbranden tijdens een half uur durende spelletje racquetball in een ongedwongen tempo en ongeveer 372 calorieën tijdens een 30 minuten durende wedstrijd in een competitief tempo. Naast het verbeteren van je conditie, is sporten zoals racquetball ook een effectieve manier om stress te verminderen. Het snelle tempo van de game helpt je hand-oog coördinatie en reflexen te verbeteren. Je verhoogt ook je flexibiliteit door snel te bewegen en van richting te veranderen op het veld terwijl je je aanpast aan de snelheid van de bal, die met een gemiddelde snelheid van 115 km / u kan reizen wanneer hij wordt geraakt door een volleerde speler. Draag vanwege de snelheid van de bal en de nauwe grenzen van het veld altijd de juiste oogbescherming.