Geschiktheid

Koele trainingen zonder apparatuur om snel gewicht te verliezen

Koele trainingen zonder apparatuur om snel gewicht te verliezen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Snel afvallen met circuittraining.

Wendy Hope / Stockbyte / Getty Images

Als je haast hebt om af te vallen, wil je niet lastig vallen met ingewikkelde apparatuur of dure spullen. Als je leert om je eigen lichaamsgewicht en verschillende trainingsprogramma's te gebruiken, kun je volgens je eigen schema trainen, waar je ook bent en gedurende welke tijd je ook hebt. Een mix van trainingsstijlen, zoals intervaltraining, laddercircuits en metabole circuits, helpt je snel af te vallen.

Intervaltraining

Intervaltraining vereist afwisselend korte uitbarstingen van intensieve activiteit met korte rustperioden. Volgens een studie uit 2008 uitgevoerd aan de Universiteit van New South Wales in Australië en gepubliceerd in het "International Journal of Obesity", behoren intervallen tot de meest effectieve vormen van oefening voor vetverlies, spierontwikkeling en verbetering van atletische prestaties. Tabata-sprints zijn bijvoorbeeld een populaire vorm van intervaltraining; ze omvatten 20 seconden lang sprinten gevolgd door 10 seconden rust. Herhaal dit acht keer voor een totaal van vier minuten.

Laddercircuits

Laddercircuits zijn uiterst effectief in het verhogen van je hartslag en het verlagen van je jurkmaat. Een laddercircuit bestaat uit een handvol oefeningen; je voert het uit voor een oplopend aantal herhalingen per set en vervolgens een aflopend aantal herhalingen per set. Uw laddercircuit kan bijvoorbeeld bestaan ​​uit pushups, squats, situps en teen-touch jacks. Voer 10 herhalingen uit van elke oefening voor uw eerste set, 20 herhalingen voor de tweede set, 30 herhalingen voor de derde set, 20 voor de vierde set en 10 voor de vijfde set.

Metabole Circuits

Een metabolisch circuit combineert weerstandsoefeningen met intensieve, getimede intervallen. Met de klok racen is een geweldige manier om het meeste uit deze stijl van training te halen - en je tijdsbesteding laag te houden. Probeer elke keer dat u een metabolisch circuit uitvoert, de tijd te verkorten die het u kost. Een metabool circuit kan bijvoorbeeld vijf sets zijn, bestaande uit 10 burpees, 10 dieptepuraten, 20 wandelende lunges en een plank van 30 seconden. Time uw eerste set en probeer uw tijd voor elke volgende set met een paar seconden te verminderen.

Tips

Een van de leukste manieren om af te vallen, is door afstand te nemen van gestructureerde trainingsroutines en leuke buitenactiviteiten te ondernemen. Maak een wandeling in de heuvels in de buurt van uw huis. Zwem races met vrienden bij het plaatselijke zwembad of meer. Ga naar het strand en ren zo snel als je kunt de zandduinen op en af. Niet alleen zullen al deze activiteiten zwaar op je vetreservoirs drukken, maar je krijgt ook de voordelen van frisse lucht, zonneschijn en stressverlagende ontspanningstijd.Opmerkingen:

 1. Machair

  Wat klinkt dat interessant

 2. Simpson

  Ik betreur het dat ik nu niet aan discussie kan deelnemen. Het is niet genoeg informatie. Maar dit thema ben ik heel veel interesses.

 3. Cassidy

  Goed gedaan, het idee is geweldig en actueel

 4. Mezigrel

  Nu is alles duidelijk, heel erg bedankt voor de uitleg.Schrijf een bericht