Voeding

Helpt cottage cheese vet te verbranden?

Helpt cottage cheese vet te verbranden?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kwark bevat calcium om te helpen bij het afvallen.

Eising / Photodisc / Getty Images

Er is geen magisch voedsel dat ervoor zorgt dat je direct vet verbrandt. Gewichtsverlies treedt alleen op wanneer er een calorietekort in uw lichaam is, wat betekent dat u minder calorieën eet dan u op een dag verbrandt tijdens dagelijkse activiteiten en lichaamsbeweging. Bepaalde voedingsmiddelen en voedingsstoffen kunnen echter helpen bij uw inspanningen om af te vallen. Hoewel kaas niet noodzakelijkerwijs vetverbranding bevordert, heeft het veel voordelen voor gewichtsverlies.

Vet verbranden

Je verzamelde vetreserves omdat je meer calorieën at dan je lichaam op een dag nodig had. De overtollige energie werd als vet opgeslagen. Om het vet te verbranden of te verliezen, moet u een calorietekort creëren. Dit gebeurt wanneer er onvoldoende onmiddellijke energie in uw bloedbaan, spieren of lever is om uw activiteit te voeden. Je lichaam moet dan toegang krijgen tot je reserve-energieopslag in je vetcellen, die het verbrandt voor brandstof. Kwark zelf veroorzaakt deze vetverbrandende reactie niet.

Calcium in kwark

Bepaalde voedingsstoffen in kwark en andere zuivelproducten kunnen helpen bij gewichtsverlies en vetverlies. Calcium is een van deze voedingsstoffen. Een portie magere kaas van 1 kop geeft je 138 milligram calcium. Volgens een onderzoek uit september 2012 in het tijdschrift "Obesitas", kan het consumeren van een zuivelrijk dieet met 1200 tot 1300 milligram calcium per dag het vet- en gewichtsverlies verhogen, met name in de buik van uw lichaam. Deelnemers aan het onderzoek waren zwaarlijvig en beperkten ook dagelijks calorieën om gewichtsverlies te bevorderen.

Eiwitten voor vetverlies

Kwark bevat ook aanzienlijke hoeveelheden eiwitten om te helpen bij het afvallen. Het eten van 1 kop geeft je 28 gram eiwit. Volgens het Institute of Medicine hebben volwassenen minimaal 0,36 gram eiwit per pond lichaamsgewicht per dag nodig. Dit eiwit is essentieel voor het ondersteunen van groei en herstel van lichaamsweefsels en spieren. Het verkrijgen van voldoende eiwitten tijdens gewichtsverlies helpt ervoor te zorgen dat u spiermassa behoudt en specifiek vetmassa verbrandt. Een artikel uit augustus 2012 in "The British Journal of Nutrition" merkt op dat voldoende eiwitinname ook helpt de verzadiging te verbeteren en gewichtstoename of gewichtstoename kan voorkomen.

Geconjugeerd linolzuur

Zuivelproducten die niet vetvrij zijn, zoals 1% of 2% kwark, bevatten een vetzuur dat geconjugeerd linolzuur wordt genoemd. Volgens een artikel in mei 2007 in "The American Journal of Clinical Nutrition", kan een dieet rijk aan geconjugeerd linolzuur helpen bij het verminderen van de vetmassa in uw lichaam. Een portie van 2 kopjes 2 procent cottage cheese geeft je 25 milligram vetzuur. Als een toegevoegde bonus kan geconjugeerd linolzuur volgens Penn State ook bescherming bieden tegen kanker, diabetes en hartaandoeningen.