Geschiktheid

Wat is de gemakkelijkste manier om van lagere buikvet af te komen dan sit-ups?

Wat is de gemakkelijkste manier om van lagere buikvet af te komen dan sit-ups?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Laat je hart regelmatig pompen om lager buikvet weg te branden.

Creatas-afbeeldingen / Creata's / Getty-afbeeldingen

Met een goed uitgebalanceerde trainingsroutine kunt u geweldige buikspieren hebben zonder ooit één sit-up uit te voeren. Om lager buikvet te scheren, moet je eerst overtollige calorieën verbranden met regelmatige cardiovasculaire oefeningen - zoals zwemmen, hardlopen, de elliptische machine of sporten - en een gezond, caloriearm dieet. Om conditionering en beeldhouwen van je onderbuik zonder sit-ups te maken, neem je conditioneringsoefeningen op die gericht zijn op de onderbuikspieren.

Captain's Salute

Volgens het tijdschrift "Men's Health" zijn hangende rechte beenliften een van de beste oefeningen voor het richten op de onderste buikspieren. Ga op de voetsteun van de stoel van een kapitein staan ​​om beenliften uit te voeren. Laat uw ellebogen op de armleuningen rusten en leun met uw rug tegen de rugleuning. Span uw buikspieren aan door uw navel naar uw wervelkolom te trekken. Til uw rechte benen zo hoog mogelijk op met controle en precisie. Houd je benen vijf tot 10 seconden in de lucht, of tot je spieren vermoeid raken. Laat je benen zakken en stap terug op de voetsteun.

Omgekeerde crunches

Omgekeerde crunches zijn een omgekeerde werveling van de traditionele buik crunch. Om een ​​reverse crunch uit te voeren, ga je op je rug liggen met je armen uitgestrekt naar een "T", met de handpalmen naar de vloer gericht. Buig je knieën en lijn ze uit over je dijen. Til je onderbenen parallel aan de vloer op en maak een hoek van 90 graden tussen je enkels, knieën en dijen. Zet je kernspieren vast, trek je knieën naar je borst en til je heupen van de vloer. Houd uw knieën gebogen en vergrendeld in dezelfde positie tijdens de hele oefening. Laat je knieën voorzichtig boven je heupen zakken en breng je heupen en onderrug terug naar de vloer.

Dolfijn Plank

Dolphin plank pose is een meer uitdagende aanpassing van de traditionele plank pose die je onderbuikspieren een extra verbranding geeft. Positioneer jezelf op handen en voeten om een ​​dolfijnplankhouding uit te voeren. Laat je op je onderarmen zakken en pak je handpalmen in een vuist. Stap met beide voeten achteruit totdat je op je onderarmen en tenen balanceert in een lage opdrukpositie. Zet je buikspieren vast door je buik naar je wervelkolom te trekken. Til je heupen hoger naar het plafond totdat de hele achterkant van je lichaam een ​​lange lijn vormt. Houd dolfijnplankhouding 30 seconden tot een minuut vast.

Statische beendruk

De statische beenpers is een alternatief voor sit-ups die isometrische beweging gebruikt om de onderbuikspieren te activeren. Om statische beendrukken uit te voeren, ga je op je rug liggen en trek je beide knieën naar binnen totdat ze zich direct boven je heupen bevinden. Til je onderbenen parallel aan de vloer op en creëer een hoek van 90 graden tussen je enkels, knieën en heupen. Druk je onderrug in de vloer en kantel je bekken naar je borst. Plaats uw handpalmen op uw dijen en druk stevig aan. Creëer spanning door uw dijen naar uw handen te duwen en uw onderbuikspieren aan te spannen. Houd 10 tot 15 seconden vast en laat los.