Geschiktheid

Welke oefening kan grote benen versterken?

Welke oefening kan grote benen versterken?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Squats richten zich op bijna alle spiergroepen in het onderlichaam.

Merk X Pictures / Stockbyte / Getty Images

Toning is het proces van toenemende kracht en stevigheid in een specifiek deel van het lichaam. Sommige mensen hebben misschien een aantal gebieden die ze willen afstellen, maar de benen kunnen een goed startpunt zijn als ze extra gewicht dragen of gewoon niet mager zijn. De benen kunnen profiteren van verschillende toningoefeningen, waaronder weerstandstraining en aerobe activiteit. Hoewel het moeilijk kan zijn om grote benen te tonen, zijn de uiteindelijke resultaten zeker de moeite waard.

Aerobic oefening

Als het gaat om het verstevigen van grote benen, is vetverlies een prioriteit. "Yale Scientific" meldt dat het snijden van lichaamsvet op specifieke plaatsen bijna onmogelijk is. Personen die grote benen willen afstellen, moeten zich concentreren op het algemene verlies van lichaamsvet; na verloop van tijd zou je vetverlies in de benen moeten zien en een dunner, slanker uiterlijk. Om vetverlies te bevorderen, neem je minimaal 150 minuten aërobe activiteit van matige intensiteit op in je wekelijkse trainingsprogramma. Aërobe oefening helpt calorieën te verbranden en helpt bij het afvallen, die beide essentieel zijn voor het stemmen.

Squats

Terwijl aërobe oefening de sleutel is als het gaat om het verminderen van lichaamsvet, helpt weerstandstraining - gewichtheffen - om spiermassa op te bouwen, een andere noodzaak voor gestemde benen. Squats zijn een nuttige oefening voor degenen die spiermassa in het onderlichaam willen opbouwen, omdat deze beweging zich richt op bijna alle spieren in de benen. Om squats uit te voeren, ga je staan ​​met je voeten plat op de grond, heupbreedte uit elkaar. Houd je kern bezig en je borst opgetild, laat je billen langzaam naar de grond zakken en stop wanneer je quadriceps bijna parallel aan de vloer zijn. Druk je hielen in de grond en duw je lichaam terug naar zijn beginpositie.

Lunges

Lunges richten zich ook op een aantal spieren in het onderlichaam, waaronder de quadriceps, hamstrings, gluteus maximus en kuiten, en ze kunnen helpen spiermassa op te bouwen en grote benen te versterken. Ga met je voeten bij elkaar staan ​​en vorm een ​​rechte lijn van je hoofd naar je enkels. Stap met één voet naar voren en verplaats uw gewicht over de voorste hiel. Laat je achterste knie langzaam in de richting van de grond zakken tot deze slechts een centimeter of twee boven de vloer is. Gebruik de spieren in uw onderlichaam om uw gewicht rechtop te zetten en stap achteruit met de voorste voet, waarbij u beide voeten weer in hun oorspronkelijke positie brengt.

Aanvullende kleuraanbevelingen

Welke oefeningen u ook kiest, ze zijn niet effectief als ze niet correct worden uitgevoerd. De American Council on Exercise beveelt aan om twee tot drie sets van zes tot 10 herhalingen van de oefeningen uit te voeren om meer spiermassa op te bouwen en de toon te verbeteren. ACE moedigt sporters ook aan om voldoende rustperioden te nemen, van ten minste 30 seconden tussen sets, om spiergroei te bereiken en grote benen te versterken.Opmerkingen:

 1. Mogrel

  De auteur heeft echter correct gemaakt!

 2. Coburn

  Alleen dat is nodig, ik zal deelnemen. Samen kunnen we tot een goed antwoord komen.

 3. Ford

  Om de ruimte te sluiten?

 4. Goltisar

  Je vergist je. Ik stel het voor om te bespreken. Schrijf me in PM.

 5. Waller

  Ik vind deze zin leuk :)

 6. Verrall

  Bij u thuis zou ik proberen dit probleem zelf op te lossen.

 7. Shaktilkree

  Je hebt ongelijk. Laten we proberen dit te bespreken.

 8. Patroclus

  Ik ben eindig, mijn excuses, maar naar mijn mening is het duidelijk.Schrijf een bericht