Geschiktheid

Oefeningen voor Delts en Traps

Oefeningen voor Delts en Traps


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Halterpersen richten zich op uw voorste deltoïde spieren.

Chris Clinton / Digital Vision / Getty Images

De deltoïde spieren in je schouders en de trapeziusgroep in je rug werken vaak samen omdat de delts je schouders bewegen en de vallen vooral helpen bij schouderbladbewegingen. Als gevolg hiervan werken veel oefeningen die gericht zijn op een deltoïde spier ook een of meer van uw vallen en vice versa. De deltoïde en trapeziusgroepen bevatten beide drie spieren, dus je moet een verscheidenheid aan oefeningen uitvoeren om elke groep volledig te laten werken. Welke activiteiten u ook selecteert, warm eerst op door ten minste vijf minuten aerobe oefeningen te doen.

De voorste deltoïden bewerken

De voorste delts bevinden zich voor elke schouder. Meestal richt je deze spieren door op gewichten boven je hoofd te drukken of door front-raises uit te voeren. Probeer de Arnold-pers om de voorste delts te richten terwijl u ook de laterale delts en alle drie de trapeziusspieren bewerkt. Ga op een bank of stoel zitten met je voeten op de vloer en houd een halter voor elke schouder. Draai je handpalmen naar je lichaam en richt je ellebogen naar de vloer. Druk de gewichten in twee stappen omhoog. Beweeg eerst elke elleboog omhoog en opzij, terwijl je tegelijkertijd je handpalmen naar voren draait. Op dit punt moeten uw bovenarmen parallel zijn aan de vloer en moeten uw onderarmen verticaal zijn. Voltooi de oefening door de halters recht omhoog te drukken totdat uw armen volledig zijn uitgestrekt. Keer het proces om om een ​​herhaling te voltooien. Voer acht tot 12 herhalingen uit.

Richt op de laterale Delts

Voer verschillende rijen en verhogingen uit om de laterale delts in het midden van elke schouder te werken. Je kunt laterale raises doen met halters, een kabelmachine of een hefboommachine. Voer rechte rijen uit met elk willekeurig gewicht, een Smith-machine of een apparaat met een lage kabel. Het doen van rechtopstaande rijen met een lage kabel richt zich op de middelste delts, maar raakt ook de voorste deltoïde en alle drie vallen. Bevestig een korte, rechte stang aan de kabel en houd de stang met een bovenhandse greep vast terwijl u rechtop staat met uw armen naar beneden gestrekt. Trek de stang recht omhoog, houd deze dicht bij uw lichaam, terwijl u uw polsen buigt en uw ellebogen naar beide kanten uitzet. Breng de balk langzaam terug naar de startpositie. Doe acht tot 12 herhalingen.

Achterste deltoïde oefeningen

Het identificeren van oefeningen die gericht zijn op de achterste delts is eenvoudig, omdat de meeste van hen zijn gelabeld als ërear delt? Verhoogt of rijen. De liggende achterdekverhoging werkt bijvoorbeeld ook de zijdelingse deltoïde plus de middelste en onderste vallen. Ga op je zij liggen en houd een halter vast met de hand van je bovenarm. Trek de arm voor je bovenborst uit met je handpalm naar de vloer gericht. Houd uw arm recht terwijl u het gewicht in een boog optilt totdat uw arm ruwweg loodrecht op de vloer staat. Verlaag het gewicht onder controle naar de startpositie. Voer acht tot 12 herhalingen uit met elke arm.

Het versterken van de Trapezius-spieren

Het is moeilijk om de middelste en onderste vallen direct te richten, hoewel beide spieren bij veel schouderoefeningen helpen. Bovendien helpen de middelste vallen je bewegingen vaak tijdens activiteiten in de bovenste trapezius, terwijl latissimus dorsi-oefeningen zoals pullups en pulldowns meestal zowel de middelste als de onderste vallen werken. Voer je schouders op om je op de bovenste trapezius te richten. Om een ​​halter op te halen - waarbij de middelste vallen helpen - ga rechtop staan ​​en houd een halter voor je met je armen naar beneden uitgestrekt, je handen op schouderbreedte uit elkaar en je handpalmen naar je lichaam gericht. Houd je armen recht terwijl je je schouders zo hoog mogelijk opheft en laat de balk dan langzaam zakken. Doe acht tot 12 herhalingen.Opmerkingen:

 1. Kagahn

  HA !!! stoer !!!!

 2. Gardashakar

  Dat is zeker, er zijn geen idealen

 3. Jugrel

  Opmerkelijk, het is de grappige informatie

 4. Udolf

  Tweemaal niets.

 5. Reule

  Ik deel je mening volledig. Daar is iets aan, en ik vind het een geweldig idee.Schrijf een bericht