+
Geschiktheid

Oefeningen om rugvet te elimineren


Een goed afgerond trainingsschema van cardio- en krachttraining kan helpen bij het elimineren van rugvet.

Digital Vision./Digital Vision / Getty Images

Een veel voorkomende bestaansfitness mythe is dat je vet in verschillende delen van je lichaam, inclusief je rug, ter plekke kunt verminderen. Helaas is dat onmogelijk. Om rugvet te verwijderen, moet u deelnemen aan krachttraining, vetstralen en een uitgebalanceerd, gezond dieet. Je zult ook door je hele lichaam afvallen voor een trimmer voor en achter.

Fat-Blast Met Cardio

Cardiovasculaire oefening verbetert niet alleen uw algehele uithoudingsvermogen en hart- en longcapaciteit, maar verbrandt ook calorieën uit lichaamsvet. Je lichaam zet calorieën die je eet om, evenals calorieën die zijn opgeslagen in lichaamsvet en spieren, om je energie te geven tijdens je trainingssessie. Het vet dat u verbrandt tijdens een cardiotraining komt uit alle delen van uw lichaam, niet alleen uw rug. U kunt echter een beetje toning aan uw cardiotraining toevoegen door uw armen en rug te gebruiken tijdens een cardiosessie. Probeer springtouwen, roeien en gebruik de elliptische machine, omdat alle de spieren van de rug aangrijpen, om je rug te helpen af ​​te stemmen terwijl je lichaamsvet blaast. Doe meerdere keren per week minstens 30 minuten aan cardio voor het beste resultaat.

Krachttraining: negatieve Chin-Ups

Negatieve kin-ups zijn een krachttraining die de latten en schouderbladen werkt, beide spieren in je bovenrug. Plaats een bankje onder een optrekstang en ga erop staan. Pak de kin omhoog met de handpalmen naar uw lichaam gericht, schouderafstand uit elkaar. Begin je elleboog te buigen en spring omhoog zodat je borst parallel loopt met je handen. Buig je knieën achter je. Begin langzaam jezelf te laten zakken, tot je armen volledig recht zijn, tot een telling van vijf. Herhaal vijf keer.

Krachttraining: achterwaartse verhoging

De achterste zijwaartse verhoging toont de latten en trapezius in de boven- en middenachter. Begin met je voeten op heupbreedte uit elkaar. Buig je knieën lichtjes en draai ongeveer 30 graden naar voren op de heup. Breng je handen voor je knieën, handpalmen naar elkaar toe. Je armen moeten recht zijn. Houd je romp stationair en hef je armen recht naar de zijkant totdat ze op één lijn liggen met je schouders. Pauzeer een seconde en breng je handen terug naar de startpositie. Herhaal 10 tot 12 keer. Gebruik halters met een laag gewicht om jezelf uit te dagen.

Krachttraining: schouder haalt op

Schouderophalen is een gewichtstraining die je schouders en de lats ontwikkelt. Begin met de voeten op heupafstand van elkaar. Trek je schouders naar achteren om rechtop te staan ​​en houd je armen langs je lichaam. Pak een set halters met een laag gewicht en grijp ze losjes vast, met de handpalmen naar binnen gericht. Haal je schouders naar je oren. Houd drie seconden vast en laat langzaam los. Herhaal acht tot tien keer.

Eet juist

De voordelen van een goed afgerond, gezond dieet zijn even overvloedig als het aantal fruit en groenten dat beschikbaar is om te eten. Het eten van voldoende hoeveelheden van de vijf belangrijkste voedselgroepen, fruit, groenten, granen, eiwitten en zuivelproducten, voorziet uw lichaam van de voedingsstoffen die het nodig heeft om interne en externe activiteiten te stimuleren. Van cellulaire regeneratie tot ademhaling tot lichaamsbeweging, je lichaam is de hele tijd bezig en de calorieën en voedingsstoffen uit voedsel geven het de energie die het nodig heeft om goed te werken. Hoeveel en wat u moet eten hangt af van u als individu, maar de gemiddelde volwassen vrouw zou elke dag ongeveer 2.000 calorieën uit de bovengenoemde groepen moeten eten.