Geschiktheid

Oefeningen om de triceps te verminderen


Tricep-oefeningen helpen toon bovenarmen.

Creatas-afbeeldingen / Creata's / Getty-afbeeldingen

De achterkant van je armen kan een van de moeilijker te vormen spieren zijn, maar dit is essentieel voor een trim, stevig ogende bovenarm. Hoewel je vet niet ter plekke kunt verminderen, zullen oefeningen gericht op je tricepspieren de spierontwikkeling stimuleren, zodat het gebied steviger en strakker lijkt - vooral als je algehele lichaamsvet verliest, zodat de spier zichtbaarder wordt. Triceps helpen je je armen bij de elleboog te strekken. De oefeningen die je triceps werken, kunnen thuis worden gedaan, dus er is geen excuus om niet in een reeks herhalingen te glijden wanneer je wakker wordt of net voor het slapengaan.

Tricep Kickback Squat

Naast het trainen van je triceps, geeft deze oefening ook je buikspieren, bilspieren en dijspieren een training, waardoor je meer calorieën kunt verbranden. Ga staan ​​met je voeten op heupbreedte uit elkaar, en houd een 3- tot 5-lb vast. halter in elke hand. Buig je ellebogen zodat de halters aan de zijkant van je lichaam zitten en in je bekken steken om je onderrug te ondersteunen. Adem uit terwijl je op de knieën buigt en je romp rechtop houdt. Strek tegelijkertijd je armen naar achteren. Inademen, strek je knieën en buig je ellebogen terug om terug te keren naar je startpositie. Herhaal 10 keer voor een tot drie sets.

Oefening Ball Pushup

Intenser dan een gewone push-up, werkt de oefenbal-push-up zowel uw borst- en kernspieren als uw armspieren, inclusief uw triceps. Houd je benen bij elkaar en je enkels op een oefenbal, houd je lichaam in plankpositie met je armen recht en je handen op schouderbreedte uit elkaar. Buig langzaam je ellebogen, laat je bovenlichaam naar de vloer zakken en duw dan geleidelijk terug in plankpositie zodra je bovenarmen bijna evenwijdig aan de vloer zijn. Herhaal 10 keer voor een tot drie sets.

Overheadverlenging

Ga met uw voeten op schouderbreedte uit elkaar staan, houd met beide handen een halter vast en strek uw armen omhoog zodat de halter boven u is. Buig je ellebogen naar achteren zodat de halter zich achter je hoofd bevindt. Steek uw handen op om de halter weer boven te brengen. Herhaal 10 keer voor een tot drie sets.

Enkele arm zijpers

Liggend op je linkerzijde met je benen op elkaar en je knieën zachtjes gebogen, leg je je linkerarm op je rechterschouder. Plaats uw rechterhand op de vloer, naast en voor uw linker elleboog. Duw je rechterhand in de grond, strek je arm en gebruik je arm alleen om de linkerkant van je bovenlichaam van de grond te tillen. Keer terug naar de startpositie en herhaal. Doe 10 herhalingen voor een tot drie sets voordat u van kant wisselt.