Geschiktheid

Oefeningen voor zweten en kilo's verliezen


Ren, fiets, zwem en zweet je weg naar gewichtsverlies.

George Doyle / Stockbyte / Getty Images

Om af te vallen, moet u uw lichamelijke activiteit verhogen en een gezond dieet volgen. Zelf zweten helpt je niet om overtollige kilo's te laten vallen; terwijl je in een hete sauna wat gewicht kunt verliezen, is dit bijvoorbeeld watergewicht en geen vetverlies. Integendeel, oefening waarbij u gaat zweten verhoogt de hartslag, waardoor het metabolisme toeneemt en calorieën worden verbrand. Probeer vijf keer per week gedurende 45 minuten per sessie een hartverwarmende, zweterige training te doen om extra gewicht te laten vallen.

Ren weg pond

Zweet af met hardlopen. Hardlopen verhoogt het hart, de ademhaling en de stofwisseling voor ultieme calorieverbranding. Hardlopen met verschillende intensiteiten of snelheden, evenals langere looptijden, maximaliseert de verbranding van calorieën. Als je 45 minuten tot een uur in een gelijkmatig tempo loopt, kun je vetopslagplaatsen gebruiken om je vet te verbranden. Intervaltraining met hoge intensiteit, waarbij afwisselend eenvoudigere hardloopperioden worden gecombineerd met zwaardere inspanningen, zorgt ervoor dat het lichaam uren na uw training calorieën blijft verbranden. Probeer drie keer per week een steady-state run te doen met twee intensieve trainingen per week met daartussen een hersteldag. Ren in een tempo waarbij je harder gaat zweten en ademen dan normaal.

Zweetcircuits

Circuittraining omvat het uitvoeren van een reeks oefeningen rug aan rug zonder rust tussendoor. Het circuit wordt meestal twee tot drie keer herhaald met een korte rustpauze tussen elk. Dit type oefening verhoogt de hartslag en laat je zweten om overtollig slap af te branden. Kies acht tot 10 oefeningen die gericht zijn op het bovenlichaam, het onderlichaam en de kern en voer ze elk gedurende één minuut uit voor een totaal van drie circuits. Afwisselende cardio-oefeningen van hoge intensiteit met versterking van lagere intensiteit, zoals jacks, pushups, skaters, tricepsdips, hoge knieën, squats, biceps curls en jump lunges.

Spring van Jiggly Pounds

Springtouw is een zeer intensieve oefening die snel de hartslag en lichaamstemperatuur verhoogt om overtollig jiggly vet af te zweten. Deze oefening verbrandt ongeveer 10 calorieën per minuut, volgens ABC News, wat betekent dat je 100 calorieën in 10 minuten of 200 in 20 minuten kunt verbranden. Om de tijd dat je kunt springen zonder te stoppen te verlengen, wissel je hardere springinspanningen af ​​met gemakkelijkere herstelsprongen en verhoog je de springtijden geleidelijk. Een tussentijdse training zou zijn om 30 seconden hard te springen, gevolgd door een tot twee minuten lichter springen. Herhaal 10 keer en neem een ​​warming-up en cool-down jog van vijf minuten op voor een totale zweterige training van 25 tot 35 minuten.

Zweterig spinnen

Spinning werd jaren geleden een populaire trend in het fitnesscircuit als een geweldige methode om af te vallen en slanke benen te krijgen. Fitnessduivels springen op spinfietsen in sportscholen en spinstudio's voor een 30- tot 90-minuten durende sessie waarbij hard, langzaam, bergop en bergaf wordt fietsen voor een zweet-doordrenkende calorieverbrandende training. Spinners bepalen hoe hard ze werken door de weerstand aan te passen zoals hen door een spin-instructeur in de klas is opgedragen. Als alternatief kun je op je eigen tijd op een spinfiets springen en je eigen workout doen om overtollige kilo's af te zweten.