Geschiktheid

Oefeningen Target Flanks & Love Handles


Verlies de liefdehandvatten met dieet en oefening.

Jupiterimages / Polka Dot / Getty Images

Love-handgrepen zijn vetafzettingen direct over je schuine spieren, die langs je zijkanten lopen. Om dit vet te verbranden, moet je iets minder eten en een beetje meer trainen, maar je moet ook een aantal specifieke oefeningen uitvoeren om je obliques te richten en te versterken. Breng altijd een paar minuten door met opwarmen voordat u gaat trainen en voer langzaam en geleidelijk nieuwe oefeningen in uw trainingsroutine in om spierpijn en mogelijk letsel te voorkomen.

Probeer de zijplank

Zijplanken zijn een isometrische oefening. Dit betekent dat terwijl uw spieren spanning genereren, er geen daadwerkelijke beweging is. Isometrische oefeningen worden gedurende een specifieke tijd gehouden in plaats van uitgevoerd voor een bepaald aantal herhalingen. Om een ​​zijplank uit te voeren, ga je op je zij liggen en rust je op je elleboog. Met je benen gestrekt, til je je heupen op zodat je lichaam een ​​rechte lijn vormt. Houd deze positie 20 tot 60 seconden vast en rust dan. Rol naar de andere kant en herhaal. Maak deze oefening veeleisender door op uw uitgestrekte arm te rusten in plaats van op uw elleboog of door uw bovenbeen op te tillen. Maak het gemakkelijker door je benen te buigen en op je knieën te rusten.

Loop als een ober

De meeste oefeningen met liefdehandvat zijn tamelijk statisch en omvatten zitten, liggen of staan. De wandeling van de ober is anders; je gaat, zoals de naam al doet vermoeden, lopen als een ober die een dienblad omhoog houdt. Dit zorgt niet alleen voor een leuke training, maar het verhoogt ook het aantal calorieën dat je verbrandt. Pak een halter of kettlebell en til deze boven je hoofd; houd je arm perfect verticaal. Nadat u uw gewicht in evenwicht heeft gebracht, begint u rond uw trainingsgebied te lopen. Loop voor tijd of voor afstand. Wissel armen en herhaal aan de andere kant. Focus op het houden van je borst en je romp te allen tijde verticaal. Als je niet de ruimte hebt om veilig rond te lopen, marcheer dan ter plekke.

Doe Saksische zijbochten

Saksische zijbochten zijn vernoemd naar oldtime strongman Arthur Saxon. Deze oefening is efficiënt omdat het tegelijkertijd aan beide kanten van je middel werkt. Hef je armen boven je hoofd en ga staan ​​met je knieën licht gebogen en voeten op schouderbreedte uit elkaar. Leun van uw middel naar links en naar rechts zonder naar voren of naar achteren te kantelen. Voer 10 tot 20 herhalingen aan elke kant uit. Maak deze oefening veeleisender door een medicijnbal of halters in uw handen te houden. Vanwege de lange hendels kan zelfs een licht gewicht erg veeleisend aanvoelen, dus wees voorzichtig met uw gewichtsselectie.

Veel plezier hebben

Russische wendingen kunnen worden uitgevoerd met behulp van een kabelmachine, zittend op de vloer met een medicijnbal of liggend op een stabiliteitsbal. Van alle versies zijn Russische stabiliteitsballen het meest comfortabel om uit te voeren. Ga op de bal zitten en loop met je voeten naar voren totdat je torso horizontaal is en de bal stevig onder je schouders is geplaatst. Hef je armen op zodat ze loodrecht op je lichaam staan ​​en klem je handen samen. Plaats uw voeten op schouderbreedte uit elkaar en til uw billen op zodat uw knieën, heupen en schouders een rechte lijn vormen. Houd je heupen horizontaal, draai je bovenlichaam en rol langzaam op je rechterschouder. Pauzeer even en rol dan op je linkerschouder. Blijf rollen van de ene kant naar de andere totdat je 10 tot 20 herhalingen per kant hebt voltooid. Maak deze oefening veeleisender door een enkele halter of medicijnbal in uw handen te houden. Wanneer u gewichten op een stabiliteitsbal gebruikt, moet u ervoor zorgen dat de bal goed is opgeblazen.