Geschiktheid

Oefeningen om een ​​hoge taille en korte romp te verdunnen


Een combinatie van aërobe en taille-versterkende oefeningen verdun je buik.

Comstock / Stockbyte / Getty-afbeeldingen

Het maakt niet uit hoe hoog je taille of je torso is, je kunt je niet richten op dat specifieke gebied voor vetverlies. Maar dat betekent niet dat je het doel van een trimmerachtig middenstuk niet kunt bereiken. Een combinatie van cardio-oefeningen voor vetverlies en kernoefeningen die je middel strakker maken, helpen je een hoge taille en een korte romp te verdunnen. Raadpleeg uw arts voordat u een nieuw trainingsprogramma start.

Neem cardio-oefeningen op voor vetverlies

Oefeningen die u helpen overal af te vallen, zullen u ook helpen bij het ontwikkelen van een dunnere taille en romp. Hart-pompende, cardiovasculaire oefening verbrandt calorieën en bevordert gewichtsverlies. Een centrum van 150 tot 300 minuten per week cardio-oefening wordt aanbevolen door de Centers for Disease Control and Prevention. Voer dit uit in trainingssessies van 30 tot 60 minuten, of in drie tot zes sessies van 10 minuten verspreid over de dag. Beide keuzes helpen je het pond te laten vallen. Gematigde intensiteitsoefeningen, zoals golfen en wandelen, helpen u ongeveer 250 calorieën per uur te verbranden voor een verlies van £ pond wanneer u ze elke dag doet. Neem deel aan krachtige vormen van cardio-oefeningen, zoals joggen, zwemmen of fietsen, om uw calorieverbranding en wekelijks gewichtsverlies te verdubbelen.

Probeer Taille-Oefening Oefeningen

Hoewel je niet exclusief rond je middel en romp kunt afvallen, kun je deze gebieden richten met spierverstevigende oefeningen. Voeg twee tot drie 20 minuten durende krachttrainingssessies toe aan je wekelijkse trainingsagenda. Doe lichaamsgewicht oefeningen of gebruik gewichten. Als je gewichten gebruikt, zorg er dan voor dat ze zwaar genoeg zijn om je spieren te vermoeien door de 12e herhaling, zegt de American Council on Exercise. Wanneer het gemakkelijk wordt om 12 herhalingen te doen, verhoog je je gewicht met vijf tot 10 procent.

Toon je taille om het een slanker uiterlijk te geven door oefeningen zoals voor- en zijplanken, fly-ups en bekkenkantelingen uit te voeren. Ga voor een fly-up op je rug bij een muur liggen. Laat uw voeten en benen tegen de muur rusten terwijl u uw billen ongeveer 12 centimeter er vanaf houdt. Krul langzaam omhoog om je hoofd, nek en schouders van de vloer te tillen. Puls 20 keer naar je knieën. Ga liggen en knuffel je knieën tegen je borst om 30 seconden te rusten. Herhaal dit voor een of twee sets van 20 pulsen.

Toon je romp

De romp of romp van het lichaam bestaat uit uw buikgebied, rug en borst - met andere woorden, alles behalve uw hoofd, nek en ledematen. Met oefeningen die gericht zijn op uw borst, onder- en bovenrug, kunt u genieten van een meer uitgebalanceerde training die uw taille en romp afslanken. Neem dumbbell-raises, dumbbell-rijen, laterale pull-downs en bankdrukken op in je torso-training. Ga met je voeten op schouderbreedte uit elkaar staan ​​terwijl je een halter in elke hand houdt om dumbbell te doen. Begin met je handen langs je lichaam; til tegelijkertijd je armen omhoog en omhoog aan de zijkanten tot ze op schouderhoogte zijn. Lager met controle om één herhaling te voltooien. Net als bij andere krachttraining, probeer je spieren te vermoeien door de 12e herhaling van elke oefening.

Eet een gezond, caloriearm dieet

De toevoeging van een caloriearm dieet zal u helpen uw doelstellingen voor gewichtsverlies te bereiken, evenals een dunnere taille en romp. Focus op het eten van voedingsmiddelen zoals magere eiwitten, volle granen, verse producten en magere zuivelproducten terwijl u 250 tot 500 calorieën uit uw dagelijkse inname snijdt. Met dit bereik kunt u respectievelijk nog eens £ 1 tot 1 pond verliezen.