Geschiktheid

Oefeningen om de buitenste arm te versterken

Oefeningen om de buitenste arm te versterken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het heffen van gewichten kan de flab van de buitenarm verminderen.

JTPhoto / Stockbyte / Getty Images

De armen bestaan ​​uit twee hoofdspiergroepen: de biceps en de triceps, beide te zien aan de buitenkant van de armen. Het versterken van deze spieren met regelmatige lichaamsbeweging helpt je om strakke, gelijkmatig gevormde armen te bereiken. Zoals bij elke trainingsroutine, warm je op met een milde activiteit van vijf tot 10 minuten, zoals een stevige wandeling of een fietstocht. Gebruik een paar dumbbells van 1 tot 5 pond, of een volle fles water.

Het is Hammer Time

Afwisselende hamerkrullen zijn een uitstekende manier om de biceps te versterken. Ga met uw voeten op heupbreedte uit elkaar staan ​​en houd een halter in elke hand. Je handpalmen moeten naar je lichaam wijzen. Houd je rechterarm recht en sterk en krul je linker halter naar je linkerschouder. Terwijl je de linker halter weer naar beneden laat zakken, begin je de rechter halter op te heffen tot je rechterschouder. Probeer beide armen altijd in beweging te houden. Wissel 20 keer af om een ​​set te voltooien, rust dan en doe nog twee sets.

Zie er mooi uit in Plank

Plank is een traditionele yogapose die alle spieren van je armen en je buikspieren serieus kan uitdagen. Begin op je handen en knieën, met je polsen direct onder je schouders. Strek één been tegelijk terug, zodat je op de bal van je voeten balanceert. Je lichaam moet een rechte lijn vormen, alsof je bovenaan een push-up staat. Laat uw onderrug niet doorzakken. Probeer 30 seconden tot een minuut vast te houden.

Probeer de Overhead Ovation

Overheadextensies zullen uw triceps activeren en helpen de achterkant en zijkanten van uw armen te versterken. Pak een halter en ga op een bank of stoel zitten met je voeten plat op de grond, je rug recht. Houd de halter met beide handen boven uw hoofd en buig uw ellebogen naar het midden van uw bovenrug totdat uw ellebogen een hoek van 90 graden bereiken. Ga rechtop zitten met controle en herhaal 19 keer, waarbij je drie sets voltooit.

Richt op de Triceps

Een reeks triceps-extensies richt zich rechtstreeks op uw triceps, terwijl ook de achterkant van uw schouders wordt gestemd. Shape magazine beveelt het gebruik van een set van twee of drie pond halters aan. Begin in een longepositie, met je rechterbeen gebogen en je linkerbeen recht naar achteren, met de hiel tegen de vloer gedrukt. Buig je linkerarm en strek dan, waarbij je je linkerarm recht naar achteren langs je linkerzijde duwt, met halter naar het plafond. Herhaal dit minstens 25 keer en wissel dan van kant.Opmerkingen:

 1. Fauzuru

  And what do we do without your wonderful idea

 2. Tearlach

  SUPER sprookje!

 3. Mauk

  Het is me niet duidelijk.

 4. Malazilkree

  Het idee is geweldig, ik steun het.Schrijf een bericht