Sport

Hoe ver is het lopen van 18 holes?


Verwacht tijdens het golfen tussen de 3 en 6 mijl te lopen.

Pixland / Pixland / Getty-afbeeldingen

Speel een rondje reguleringsgolf met 18 holes op de meeste banen en je loopt overal tussen de 3 en 6 mijl, afhankelijk van de lengte van de baan, hoeveel wandelen je voor en na je spel doet en hoe vaak je moet wandelen natuurlijk op zoek naar verloren ballen. U kunt beter inschatten hoe ver u loopt tijdens het spelen van een rondje golf met behulp van een eenvoudige berekening die de yardage van de golfbaan vertaalt in mijlen.

Afstand

Een regulerende 18-holes golfbaan moet tussen de 6.200 en 7.000 meter liggen. Om te berekenen hoeveel mijl u loopt van de eerste tee tot de 18e tee, vermenigvuldigt u het aantal yards met drie (het aantal voet in een tuin) en deelt u het resultaat door 5.280 (het aantal voet in een mijl). Een golfbaan van 6500 meter is bijvoorbeeld gelijk aan 19.500 voet (6500 x 3) of 3,69 mijl (19.500 gedeeld door 5.280).

Overwegingen

Niet alle wandelingen tijdens een rondje golf vinden plaats tussen de eerste en de 18e tee. Richard Fellner, die golfbanen over de hele wereld heeft beoordeeld, zegt dat het gebruik van golfbaan-yardage om te schatten hoe ver je loopt tijdens een rondje golf, het lopen dat je doet voordat je begint negeert, zoals het lopen van het clubhuis naar de oefent-stuk, en ook zoals het lopen dat je doet terwijl je speelt, zoals van je kar naar de tee-box. Om uw schatting te verfijnen hoe ver u loopt tijdens het spelen van een rondje golf, voegt u een beetje extra toe aan uw op werven gebaseerde berekeningen. Als u bijvoorbeeld 1000 meter aan uw schatting toevoegt voor een golfbaan van 6500 meter, verhoogt u de afstand die u tijdens een rondje golf loopt van 3,69 mijl tot 4,26 mijl.

Meting

Om precies te meten hoe ver je loopt tijdens een rondje golf, draag je een stappenteller, die zal meten hoeveel stappen je neemt. Door te meten hoeveel stappen je neemt vanaf het moment dat je uit je auto stapt tot het moment dat je er weer in stapt, krijg je een nauwkeurig overzicht van hoe ver je bent gelopen tijdens die ronde golf. Gewoonlijk is 1000 stappen lopen gelijk aan ongeveer een halve mijl lopen. 7.000 stappen lopen tijdens een rondje golf is gelijk aan 3,5 mijl lopen.

Voordelen

Elke dag minstens 30 minuten wandelen kan volgens de American Council on Exercise leiden tot tal van gezondheidsvoordelen. Elke dag lopen kan helpen uw cholesterol en bloeddruk te verlagen, uw energie en uithoudingsvermogen te verhogen, u te helpen gewichtsverliesdoelen te bereiken en de botsterkte te verbeteren. De volgende keer dat je bal in het ruwe land belandt, zal het denken dat die extra stappen die je van je kar naar de bal loopt, je algehele gezondheid helpen verbeteren, waardoor de steek misschien boven de maat uitkomt.