Geschiktheid

Een snelle en gemakkelijke manier om een ​​platte buik te krijgen


Verminder alcohol en drink meer water voor een platte buik.

Jupiterimages / Photos.com / Getty Images

Een platte buik is de wens van de meeste vrouwen die willen afvallen, in vorm willen komen en er goed uitzien in een spijkerbroek. In tegenstelling tot wat de meeste rage-diëten je zullen doen geloven, vereist het bereiken van een platte buik voor het leven toewijding aan een consistent trainingsprogramma en een gezond eetplan. Als u echter worstelt met de laatste paar kilo of een opgeblazen buik, kunt u een paar aanpassingen maken aan uw huidige regime om af te vlakken.

Niet-zo-Happy Hour

Door alcohol uit uw dieet te verminderen of te elimineren, kunt u uw buik plat maken. De grootste verliezer trainer Jillian Michaels stelt dat overtollig oestrogeen wordt vrijgegeven door alcohol, wat de vetopslag verhoogt en spiergroei voorkomt. Alcohol verlaagt ook je remmingen, wat betekent dat je meer kans hebt om te verlangen naar honger of gewoon eet wat er voor je ligt.

Water, overal water

Buikzwelling is vaak het gevolg van het vasthouden van water en een slechte spijsvertering. Door meer water te drinken wordt overtollig water in het lichaam weggespoeld, wat helpt om een ​​opgeblazen buik te laten leeglopen. Bovendien kan water helpen bij de spijsvertering door overtollig afval door het spijsverteringskanaal te verplaatsen voor verwijdering, wat resulteert in een plattere buik. Streef ernaar om zes tot acht glazen water per dag of meer te drinken, afhankelijk van uw lichamelijke activiteit en individuele behoeften.

De intensiteit verhogen

Voeg intervaltraining met hoge intensiteit toe aan uw trainingsschema om meer vet over het hele lichaam te verbranden. HIIT omvat afwisselend harde werkinspanningen waarbij u geen gesprek kunt voeren met gemakkelijkere herstelinspanningen. Een voorbeeldtraining zou zijn om 30 seconden hard te lopen, gevolgd door een minuut joggen dat 10 keer wordt herhaald. Trainingen moeten een opwarming en afkoeling van vijf tot 10 minuten omvatten en HIIT moet maximaal twee tot drie keer per week worden gedaan op niet-opeenvolgende dagen. HIIT heeft de toegevoegde bonus van het verbranden van meer vet, zelfs na uw training gedurende maximaal 24 uur.

Bezuinigen op koolhydraten

Geraffineerde koolhydraten in de vorm van brood, gebak, koekjes, pizza en snoep hebben een tekort aan voedingsstoffen en houden water vast in het lichaam, wat leidt tot een opgeblazen buik. Overtollige koolhydraten worden ook opgeslagen als vet in het lichaam wanneer ze niet nodig zijn voor onmiddellijke energie. Eenvoudige koolhydraten elimineren of sterk verminderen. Richt je in plaats daarvan op het eten van groenten, magere eiwitten, gezonde vetten en fruit met mate. Je primaire koolhydraatvoedsel moet groenten zijn, wat suikerarm fruit zoals bessen en volle granen zoals quinoa met mate.