Geschiktheid

Hoe snel moet je lopen om af te vallen?


Verhoog de intensiteit van uw wandeling voor gewichtsverlies.

Digital Vision./Digital Vision / Getty Images

Lopen is een van de eenvoudigste manieren om de oefening te krijgen die je nodig hebt voor gezondheid en fitness, volgens Harvard Health Publications. Het is niet alleen eenvoudig, maar geschikt voor bijna iedereen. Lopen met elke snelheid kan bijdragen aan gewichtsverlies. Als u uw snelheid verhoogt, kunt u echter sneller afvallen.

Bij de nummers

Gewichtsverlies is een relatief eenvoudige vergelijking. U moet meer calorieën verbranden dan u regelmatig verbruikt, en na verloop van tijd zal uw lichaamsgewicht afnemen. De beste manier om dit te doen is om een ​​consistent trainingsprogramma te combineren met een vermindering van de voedselinname. In het ideale geval wilt u elke week een tot twee pond verliezen. Dit lijkt misschien traag, vooral als je veel te verliezen hebt, maar deze langzame aanpak kan je helpen om op de lange termijn af te blijven.

Brandend rubber

Elke activiteit verbrandt wat calorieën, zelfs televisie kijken of typen op de computer. Lopend met 2 mijl per uur, wat voor jou erg langzaam kan zijn, kan een 160-pond persoon ongeveer 204 calorieën in één uur verbranden, volgens de Mayo Clinic. Als je dit zes dagen per week deed, zou je elke week ongeveer 1224 calorieën kunnen verbranden. Om een ​​pond vet te verliezen, moet je 3.500 calorieën verbranden, dus dit is minder dan een half pond per week, maar zelfs langzaam en stabiel kan je gewicht positief beïnvloeden.

Voel de brand

Intensiteit is de sleutel wanneer u probeert af te vallen met lopen (of met een andere activiteit.) Hoe harder u werkt, hoe meer calorieën u verbrandt, wat leidt tot meer gewichtsverlies. Als dezelfde persoon met 3,5 mijl per uur zou lopen, zouden ze 110 extra calorieën kunnen verbranden tijdens een training van een uur. Als je dit zes keer per week doet, krijg je 660 calorieën extra. Om uw gewichtsverlies tijdens het lopen te maximaliseren, neemt u het tempo op.

Bang voor je geld

Haal het meeste uit uw wandelingen door vijf tot zeven dagen per week te sporten. Idealiter zou je intensiteit matig tot krachtig moeten zijn, volgens het American College of Sports Medicine. Verzamel elke week 150 tot 250 minuten cardio voor matig gewichtsverlies. Voor een aanzienlijk gewichtsverlies van meer dan vijf procent van uw lichaamsgewicht, wilt u misschien toenemen tot meer dan 250 minuten of tot een uur per dag. Probeer met verschillende snelheden te wandelen, op hellingen of zelfs wandelen om het te veranderen en uw intensiteit te verhogen.