Geschiktheid

Wat zijn enkele snelle werkoefeningen?


Je kunt overal trainen.

Thinkstock-afbeeldingen / Comstock / Getty-afbeeldingen

Snelle werkoefeningen vallen onder de poging om af te vallen of je lichaam snel te trainen. De sleutel tot snelle resultaten is door consistent te blijven - vooral als u snel wilt afvallen. Deze oefeningen moeten in uw dagelijkse routine worden geïmplementeerd voor snelle resultaten. Veiligheid is erg belangrijk tijdens het sporten; overbelast uw lichaam niet alleen voor snelle resultaten. Het is belangrijk om je te concentreren op een goed afgerond fitnessprogramma dat meer dan een deel van het lichaam werkt, omdat je lichaam in harmonie werkt. Het is ook belangrijk om je spieren op te warmen en te strekken voordat je aan een oefening begint.

De overhead squat

De overhead squat is een geweldige manier om je onderlichaam te versterken en je te concentreren. Deze oefening werkt ook de kern en bovenrug - in plaats van alleen het onderlichaam zoals de traditionele squat - terwijl wordt gefocust op de bilspieren, dijen, hamstrings en quadriceps. Je kunt een halterstang, halters of zelfs een handdoek over je hoofd houden. Om te beginnen, houdt u de gewichtsbalk met een bovenhandse greep, handen op schouderbreedte uit elkaar, en brengt u deze over uw hoofd zodat uw schouders en hielen in lijn zijn. Hurk zo ver mogelijk naar beneden zonder je knieën voorbij je tenen te laten komen en keer dan terug naar een staande positie zonder de knieën te vergrendelen. Herhaal dit 10 tot 15 keer - voltooi één set. Het doel voor beginners is om 3 sets te voltooien. Voor de meer geavanceerde kraker wilt u 3 tot 5 sets voltooien.

De plank

De plank is een uitstekende manier om vet te verbranden en kan praktisch overal worden gedaan. Deze oefening werkt op de kern, schouders, armen en bilspieren. Zorg ervoor dat je op een comfortabel oppervlak staat, zoals een handdoek, yogamat of op tapijt. Om te beginnen, ga in push-up positie, buig dan uw ellebogen 90 graden en laat uw gewicht op uw onderarmen rusten. Je ellebogen moeten zich direct onder je schouders bevinden en je lichaam moet een rechte lijn vormen van je hoofd naar je voeten. Er is ook de optie om deze oefening op je knieën te doen als je een beginner bent. Houd die positie zo lang mogelijk vast. Het is het beste om deze oefening 2 tot 3 keer te herhalen en ongeveer 30 seconden tot 2 minuten vast te houden.

De brede push-up

De brede push-up is een klassieke en een zeer effectieve manier om je schouders, bovenrug, borst en triceps te trainen. Met een bredere push-up neem je meer van de bovenrug op dan een traditionele push-up. Zorg ervoor dat u op een comfortabel oppervlak op de vloer staat. Ga in de push-up positie met je handpalmen 6 tot 12 centimeter breder dan je schouders. Breng je borst langzaam naar de vloer en zorg ervoor dat je buikspieren strak blijven en je hoofd en nek in lijn zijn met je wervelkolom. Als een volledige push-up te moeilijk is, kun je het ook proberen met je knieën gebogen op de vloer. Maak opnamen voor 10 tot 12 herhalingen en 3 tot 5 sets, afhankelijk van uw fitnessniveau.

De Superman

De superman-oefening richt zich op de kern, die bestaat uit de onderrug en de buik. Volgens de Mayo Clinic verbeteren kernoefeningen je balans en stabiliteit. Kernoefeningen trainen de spieren in uw bekken, onderrug, heupen en buik om in harmonie te werken. Om de superman-oefening te doen, moet je een gevouwen handdoek in je bekken plaatsen om je rug te ondersteunen en op je buik te liggen op een comfortabel oppervlak. Houd uw buikspieren gespannen terwijl u deze oefening doet. Til je hoofd, borst en beide armen op - armen recht voor je uit met de handpalmen naar de vloer gericht. Je hoofd mag slechts ongeveer 8 centimeter van de vloer komen met je ellebogen licht gebogen en een minuut vasthouden. Ga terug naar een liggende positie en rust; herhaal deze oefening drie keer. Om de oefening minder uitdagend te maken, kunt u de wachttijd verkorten.