Geschiktheid

Hoe krijgt een vrouw haar maag plat en glad in twee maanden?


Het bereiken van een platte en gladde maag in twee maanden vereist een volledige make-over van levensstijl.

Goodshoot / Goodshoot / Getty Images

Het buikvet van een vrouw, ook bekend als visceraal vet, heeft meer bijwerkingen dan ijdelheid. Volgens Harvard Health Publication kan opgeslagen maagvet hormonen zoals leptine en adiponectine afgeven, wat de eetlust en de gevoeligheid voor insuline beïnvloedt. Een platte buik is goed voor je zelfvertrouwen en gezond voor je lichaam. Om uw maag in twee maanden plat te maken en glad te maken, is een verandering van levensstijl vereist.

Weg met het slechte

Verschillende voedingsmiddelen reageren anders in je lichaam. Terwijl een handvol jelly beans en een avocado een vergelijkbare hoeveelheid calorieën kunnen bevatten, helpt de ene bij het verlies van vet terwijl de andere helpt bij de vetopslag. Het effect van een voedingsmiddel op insuline is sterk gerelateerd aan het effect op vet. Geraffineerde en verrijkte - ook wel bekend als wit - koolhydraten en suiker veroorzaken een bijna onmiddellijke piek in insulineniveaus. Dit bevordert een toename van de vetopslag, vooral in uw maag. Vermijd witte bloem en suiker, evenals voorverpakte levensmiddelen, omdat deze een grote hoeveelheid onnatuurlijke chemicaliën en conserveermiddelen bevatten. Focus op voedingsmiddelen die een stabiliserend effect hebben op uw insulinegehalte. Dit omvat een hoge inname van groenten, fruit, mager vlees, bonen en peulvruchten, volkoren en gezonde vetten.

Drink je weg naar slank

Je lichaam bestaat voor ongeveer 60 procent uit water. Door dagelijkse activiteiten en transpiratie dalen je waterstanden en het niet aanvullen van wat je hebt verloren leidt tot uitdroging. Uitdroging beïnvloedt bijna alle delen van uw lichaam, inclusief uw metabolisme. Het bereiken van een platte en gladde maag is bijna onmogelijk wanneer een gebrek aan lichaamsvocht visceraal vet stevig op zijn plaats houdt. Streef elke dag naar minstens acht glazen water. Tekenen van goede hydratatie zijn onder meer zelden dorstig zijn en lichtgele of heldere urine passeren. Niet alleen vertraagt ​​uitdroging het gebruik van opgeslagen vet, maar het kan ook de vetafzetting vergroten. Als het niet goed wordt gehydrateerd, is uw lichaam niet in staat om toxines met succes uit uw lichaam te verwijderen. Deze gifstoffen worden dus vaak opgeslagen in vetcellen. Ook hebben deze vetcellen de mogelijkheid om uit te breiden voor continue opslagruimte, wat leidt tot een opgeblazen gevoel.

Break A Sweat

Oefening is een noodzaak wanneer u uw maag binnen twee maanden probeert af te vlakken. Voer vijf tot zeven dagen per week 30 minuten cardiovasculaire oefeningen uit om vet te verliezen en spiermassa op te bouwen. Fietsen, hardlopen, zwemmen en dansen verbranden vet in alle delen van uw lichaam en verhogen uw metabolisme, zelfs na uw training. Bovendien verhoogt touwtje springen, buikdansen en kickboksen je hartslag met het extra voordeel van het versterken van je core. Om je buikspieren specifiek te richten, doe je elke week drie tot vijf dagen aan krachttraining. Fundamentele, effectieve bewegingen zijn crunches, planken, zijplanken en bergbeklimmers. Omdat spieren van nature meer calorieën verbranden dan vet, verbrand je extra calorieën, zelfs op dagen dat je de sportschool overslaat.

Druk op de sluimerknop

Vooral als u dagelijks aan lichaamsbeweging doet, is het cruciaal dat u elke nacht voldoende slaapt. Slaapgebrek leidt tot een toename van het hormoon ghreline, waardoor de eetlust toeneemt en het hormoon leptine afneemt, wat de honger onderdrukt. Het resultaat is vaak de volgende dag te veel eten. Degenen die goed slapen krijgen echter meer groeihormonen vrij. Groeihormonen zijn verantwoordelijk voor celregeneratie, lichamelijke groei, voortplanting en het opbouwen en herstellen van spieren. Aldus is hogere niveaus van groeihormonen gelijk aan een sneller metabolisme. De National Sleep Foundation beveelt aan dat de gemiddelde volwassene elke nacht tussen zeven en negen uur slaap heeft.