Geschiktheid

De beste fitnessapparatuur om je kont te versterken


Maak je klaar voor het strand met een buit die rockt.

Jupiterimages / Stockbyte / Getty Images

Het is geen schande om een ​​welgevormde buit te willen. Of je je nu voorbereidt op het strandseizoen of gewoon je jeans een beetje beter wilt vullen, er zijn veel oefeningen die je kunt uitvoeren om een ​​betere derriere te bouwen. Je hebt waarschijnlijk reclamespots gezien voor verschillende fitnessapparatuur die is ontworpen om je het beste uit je dromen te laten halen. In plaats van het kopen van een stomp tonend apparaat of het beperken van jezelf tot de glute-machine in de sportschool, kunnen een paar eenvoudige apparaten je voorzien van een verscheidenheid aan oefeningen om je te helpen een betere achterkant te bouwen.

Beeldhouwen Met Halters

Het toevoegen van halters aan lichaamsgewichtoefeningen die de billen versterken, is een eenvoudige manier om die bewegingen intenser en effectiever te maken. Als je bijvoorbeeld halters naast je of aan je schouders houdt, kun je gewogen squats uitvoeren, wat een van de meest effectieve oefeningen voor de billen is. Ga op je hurken zitten tot je dijen parallel zijn met de vloer en concentreer je vervolgens op je bilspieren terwijl je je lichaam weer omhoog duwt. U kunt ook wandelen of achteruit lunges uitvoeren terwijl u halters vasthoudt. Omdat halters in verschillende gewichten worden geleverd, is het gemakkelijk om de intensiteit van uw trainingen geleidelijk te verhogen door naar zwaardere gewichten te gaan naarmate u sterker wordt.

Stabiliteit Ball Fun

De stabiliteitsbal is een geweldig hulpmiddel om je billen thuis te gebruiken. Ga naast een muur staan ​​en plaats de bal tussen je rug en de muur. Met je voeten op schouderbreedte uit elkaar, hurk neer, zodat de bal met je mee kan bewegen terwijl je je rug ondersteunt. Je kunt ook aan de muur zitten met een stabiliteitsbal door jezelf lang in de squatpositie te houden. Op de vloer kun je de bal gebruiken om bruggen, reverse extensions of butt-raises uit te voeren.

Een eenvoudige platte bank

Je kunt een stevige, platte bank gebruiken om lichaamsgewichtoefeningen uit te voeren die gericht zijn op de bilspieren. Voer step-ups uit door voor de bank te gaan staan ​​en er met één been op te stappen - je heup, knie en enkel staan ​​in een hoek van 90 graden. Stap op met je andere voet om de trede aan te raken en breng dat been terug naar de grond, houd je schouders recht en borst open. Herhaal deze beweging voor 10 tot 15 herhalingen en wissel dan van been. Als alternatief kun je met de bank aan je zijde staan ​​om laterale step-ups uit te voeren, die ook zullen helpen je dijen te bouwen. Als je gevorderd bent, houd dan een paar halters vast tijdens deze oefeningen om de intensiteit te verhogen.

Een woord over cardio

Het is belangrijk om te onthouden dat je een prachtige achterkant kunt vormen, maar als het bedekt is met overtollig vet, ziet je kont er niet strak uit. Vooral vrouwen hebben de neiging om vet te dragen in dit gebied; om er vanaf te komen, moet u waarschijnlijk uw dieet aanpassen en wat cardio uitvoeren. Afhankelijk van hoeveel vet u moet verliezen, moet u mogelijk dagelijks 30 tot 60 minuten cardio uitvoeren. Cardio is uitstekend omdat u tegelijkertijd uw bilspieren kunt trainen als u oefeningen kiest die ze werken, zoals de stepper of joggen op een helling.