Sport

Een popped voetbal repareren


Het vullen van een popped voetbal met de juiste hoeveelheid lucht zal het gemakkelijker maken om te gooien en vangen.

Darrin Klimek / Digital Vision / Getty Images

Voetballen worden geschopt, gespijkerd en op andere ruwe manieren behandeld, dus het zal geen verrassing zijn dat ze van tijd tot tijd kunnen knallen. Gelukkig is het herstelproces van een popped voetbal relatief eenvoudig. Voor optimale resultaten bij het repareren van een popped voetbal, moet u de juiste soorten apparatuur bij de hand hebben. Met een beetje geluk gooit u de varkenshuid in een mum van tijd rond.

1.

Verkrijg het juiste gereedschap. Om een ​​popped voetbal te repareren, heb je een balreparatieset nodig - die je bij de meeste sportwinkels of online winkels kunt vinden voor ongeveer $ 20. Een luchtpomp, emmer, marker en voldoende toevoer van water zijn ook nodig om een ​​popped voetbal op te lossen.

2.

Bepaal de locatie van de hole in het voetbal. Om dit te doen, dompel je de gepofte bal onder in een emmer die is gevuld met schoon water. Het voetbalgat is waar de bubbels verschijnen. Gebruik een marker om deze plek op de bal te lokaliseren.

3.

Vul de spuit uit de balreparatieset met kit, die ook in de reparatieset zit. Plaats de spuit direct boven het merkteken dat wordt gebruikt om het gat in de voetbal te identificeren en knijp een kleine hoeveelheid afdichtmiddel eruit. Laat de kit enkele minuten drogen voordat u verdergaat met het reparatieproces.

4.

Blaas het voetbal op. Plaats de naald van een luchtpomp in het opblaasventiel en vul met lucht totdat deze tussen 12,5 en 13,5 psi heeft bereikt.

Dingen nodig

  • Kogelreparatieset
  • Luchtpomp
  • Emmer
  • Markeerstift
  • Water