Geschiktheid

Hoe krijg je een platte buik in je laatste jaren?

Hoe krijg je een platte buik in je laatste jaren?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Eenvoudige sit-ups en crunches kunnen je helpen je buik plat te maken in je laatste jaren.

Goodshoot / Goodshoot / Getty Images

Het "reservewiel" vet dat zich rond uw midden ophoopt, is eigenlijk gevaarlijker dan vet ergens anders in uw lichaam. Harvard Health Press legt uit dat onderhuids vet dat tussen de interne organen in de buik ligt, verband houdt met andere gezondheidsproblemen, zoals diabetes, borstkanker, metabole stress en een verhoogd risico op galblaasproblemen. Om je buik in je laatste jaren plat te maken, heb je een meervoudige gezondheidsbenadering nodig met een gezond dieet, regelmatige cardiovasculaire oefeningen om calorieën te verbranden en krachttraining om de onderliggende buikspieren te versterken.

1.

Klok per week minimaal 150 minuten cardiovasculaire oefeningen in om extra calorieën te verbranden. Om vet uit je buik te scheren, moet je eerst meer calorieën verbranden door te sporten. Kies in uw laatste jaren cardiovasculaire oefeningen die zacht zijn voor de gewrichten, zoals zwemmen, wandelen, de elliptische machine, Pilates of yoga. Volgens de Harvard Health Press moet een persoon van 125 pond ongeveer 330 calorieën verbranden tijdens een zwemsessie van 30 minuten, 120 calorieën lopen, 270 op de elliptische trainer en 120 in een zachte yogales. Terwijl je calorieën door je hele lichaam verbrandt, scheer je op natuurlijke wijze vet weg van je buik.

2.

Vul uw wekelijkse oefeningsroutine aan met minstens twee dagen conditionering, krachttraining die gericht zijn op de buikstreek. Een zachte buikconditie-oefening voor senioren is een eenvoudige zijbuigoefening. Ga rechtop staan ​​met een rechte rug en een neutraal bekken om een ​​zijwaartse buiging uit te voeren. Strek je armen naar de lucht en druk je handpalmen stevig tegen elkaar. Schuif je heupen naar links en buig je bovenlichaam naar rechts, waarbij je een "C" -vorm creëert met je ruggengraat. Gebruik je buikspieren om weer recht te komen en voer de zijwaartse buiging uit aan de andere kant.

3.

Verwijder overtollige calorieën in uw dieet. Om vet uit je buik te scheren, neem je een gezond, caloriearm dieet op in je wellnessroutine. Door eenvoudigweg 500 extra calorieën per dag uit uw dieet te verwijderen, kunt u een pond vet per week verliezen. Omdat buikvet zo gevaarlijk is, moet je je richten op het verwijderen van voedingsmiddelen die buikvet veroorzaken, zoals suiker, bewerkte voedingsmiddelen, trans- en verzadigde vetten en volle zuivelproducten. Vervang gezonde voedingsmiddelen zoals magere eiwitten, groenten, fruit, volle granen en magere zuivelproducten.

Tip

  • Gedurende de dag concentreer je je op een goede houding en benadruk je je kernspieren door je navel naar je wervelkolom te trekken. Terwijl je dagelijkse taken en klusjes uitvoert, blijf je bewust van het aanspannen van je buikspieren voor een extra brandwond.

Waarschuwing

  • Overleg altijd met uw arts voordat u aan een nieuwe trainingsroutine begint, vooral als u lijdt aan een chronische aandoening zoals osteoporose, artritis, diabetes of hartaandoeningen.