Voeding

Welke voedingsmiddelen zijn goed om te eten voor het ontbijt op Weight Watchers?


Granen met yoghurt is een goedgekeurd ontbijt.

Weight Watchers is een afslankprogramma dat deelnemers helpt overtollig gewicht af te werpen en het voorgoed af te houden met voeding en lichaamsbeweging. Het programma maakt geen voedsel verboden, maar het beveelt voedsel met veel voedingsstoffen aan dat je zal vullen en je meerdere uren vol zal houden. Daartoe zijn er bepaalde ontbijtproducten die beter zijn dan andere, omdat ze een goed evenwicht bieden tussen eiwitten en koolhydraten.

Koud en warm granen

Een kom suikerachtig ontbijtgranen op zichzelf wordt niet aanbevolen door Weight Watchers, omdat het je een korte energiepiek geeft die later wordt gevolgd door een suikercrash die je moe en traag kan maken. Roer in plaats daarvan koude ontbijtgranen in magere yoghurt en bedek het met vers fruit zoals bessen, abrikozen of stukjes appel. Een kom met vezelrijk heet graan, zoals havermout of grutten, gegarneerd met magere melk en ongezoet gedroogd fruit is een ander smakelijk idee.

Eieren

Eieren zijn een caloriearme eiwitbron en je kunt ze op verschillende smakelijke en voedzame manieren in je ontbijt opnemen. De website van Weight Watchers beveelt aan om hardgekookte eieren te hakken en op volkoren crackers te eten. Een eiwitsandwich met ontbijt is een andere goedgekeurde ochtendmaaltijd. Top een half geroosterde volkoren Engelse muffin met roerei en uw keuze van add-ons zoals kalkoenbacon of verse groenten. Je kunt ook eiwitten kloppen met gehakte groenten, zoals rode paprika en asperges, om een ​​omelet met veel eiwitten te maken. Weight Watchers stelt voor Franse toast te maken met volkorenbrood gedoopt in geklutste eieren.

Eiwit voedingsmiddelen

Neem vetarm zuivelproducten, noten of vlees op in je ochtendmaaltijd om je te helpen vol te worden en je tevreden te houden. Maak een snel ontbijt voor die hectische ochtenden door vers fruit, zoals perziken, kiwi of mango, te roeren in magere kwark. Bedek een sneetje volkoren toast met magere kaas en plakjes tomaat. Voeg een paar plakjes kalkoenbacon of een handvol kalkoenworst toe om nog meer eiwit aan de toast toe te voegen. Volkoren toast met pindakaas of een vezelrijke, suikerarme ontbijtbar zijn ook snelle opties. Zelfs een stuk fruit met magere kaas of een handvol noten, zoals amandelen of walnoten, is een vullend ontbijt dat belangrijke voedingsstoffen levert.

Aanvullende voedingsmiddelen

Een smoothie op basis van fruit die geen toegevoegde suiker bevat, is een goed ontbijt, volgens de website van Weight Watchers. Pureer vers fruit, zoals bananen of bessen, in een blender met magere yoghurt en 100 procent vruchtensap. Als je een avontuurlijke eter bent, probeer dan verse spinazie of boerenkoolbladeren toe te voegen om de voedingswaarde van het ontbijt nog meer te verhogen. Een boterham met pindakaas en jam op volkorenbrood en een minidoos ongezoete rozijnen is een ander voedzaam ontbijt dat is goedgekeurd door Weight Watchers.