Geschiktheid

Volledige training en dieet om versnipperd te raken

Volledige training en dieet om versnipperd te rakenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dieet- en gewichtstraining zijn nodig om te versnipperen.

Of u nu wilt shredden voor bodybuilding of gewoon als een kwestie van persoonlijke prestatie, de twee belangrijkste sleutels voor het laten vallen van uw lichaamsvet om een ​​gebeitelde spierdefinitie te bereiken, zijn het juiste dieet en de juiste trainingsroutine. Je kunt zes uur per week uren achtereen naar de sportschool gaan, maar zonder het juiste dieetplan krijg je niet het versnipperde lichaamsbouw waar je hard aan werkt. Op dezelfde manier is het beste dieet slechts de helft van de vergelijking - je hebt ook een intens, gericht regime voor gewichtstraining nodig om goed te versnipperen.

Dieetsamenstelling

De sleutel tot een shredderdieet is om vetverlies te versnellen met behoud van spiermassa. Dit betekent dat u uw calorieën zorgvuldig moet beperken en uw inname moet aanpassen om ervoor te zorgen dat u eenvoudige koolhydraten, eiwitten en gezonde vetten in een gunstige verhouding consumeert. Hoewel er talloze programma's zijn die je helpen vet te verliezen en spieren te behouden, vereist een gemeenschappelijk plan elke dag een gram eiwit voor elke kilo lichaamsgewicht, 1 gram eenvoudige koolhydraten uit fruit en groenten voor elke kilo per dag, en niet meer dan ² gram gezonde vetten per pond lichaamsgewicht per dag.

Calorieën inname

Naast wat je eet, is hoeveel je eet essentieel om succesvol te bodybuilding of om gewoon te versnipperen. Het bepalen van de juiste inname omvat te veel variabelen voor elk individu om een ​​definitief aantal te geven, maar de calorieteller van de Mayo Clinic biedt u een solide basislijn om te beginnen. Neem uw aanbevolen calorie-inname, vermenigvuldig dat aantal met 0,2 en trek dat resultaat af van uw eerste aanbevolen calorie-inname. Dit is je doel voor het versnipperen van het dieet. Snijd calorieën uit gezonde vetten, dan koolhydraten en vervolgens eiwitten.

Trainingsfrequentie

Uw fitnessprogramma voor het versnipperen omvat een hoogvolume, intensief regime dat is ontworpen om spiermassa op te bouwen en te behouden te midden van caloriebeperking. Dit houdt sets in die weinig herhalingen en zwaar gewicht gebruiken - in de buurt van of uw maximum overtreffen - voor elke oefening. Een goed weekschema voor het versnipperen van trainingen zorgt ervoor dat je elke week minstens vier dagen in de sportschool bent, waar je een routine met gesplitste lichaamsdelen uitvoert. Uw regime moet ten minste twee volledige rustdagen omvatten - hoewel drie optimaal is - om een ​​grondige spierregeneratie mogelijk te maken.

Routines

De oefeningen voor je shreddertrainingen moeten gericht zijn op een kern van samengestelde oefeningen die stabilisatorspieren activeren en ontwikkelen. De sleutel tot een gepolijste, gedefinieerde lichaamsbouw zit in de details. Isolatieoefeningen die zich richten op grote spieren ten koste van de kleinere stabilisatoren zullen uw streven naar een versnipperd, gedefinieerd spierstelsel belemmeren. Gebruik deadlifts, squats, bankdrukken, high pulls, clean-and-presses en andere powerlifting-oefeningen om zoveel mogelijk spieren aan te trekken voor de definitie van het hele lichaam.