Geschiktheid

Hoe krijg je een enorme borst met workouts


Twee spieren vormen de borst, de zogenaamde pectoralis major en minor.

Marili Forastieri / Digital Vision / Getty Images

Als je elke keer als je naar een fitnessmagazine kijkt, wordt herinnerd aan de borstspieren die je niet hebt, is het tijd om aan het werk te gaan. Hoewel pushups de basisoefening op de borst zijn, is er soms meer nodig om een ​​enorme borst te krijgen. Mix je routine met verschillende borstoefeningen. Train minimaal twee keer per week met minimaal 24 uur tussen elke training. Voeg elke week een paar extra kilo's toe aan je halters om het uithoudingsvermogen en de grootte van je borst te vergroten of de herhalingen te vergroten om je kracht op te voeren. Een enorme kist kost tijd om met elke training te bouwen, dus wees geduldig en begin meteen te sporten.

1.

Warm op door 10 minuten te wandelen of te joggen.

2.

Voer de pushup uit, waarmee de borstbeen pectoralis major of de onderste borstspieren werken. Ga op je buik op de grond liggen. Plaats uw handen direct onder uw schouders. Til je lichaam op, balancerend op je handen en tenen. Je lichaam moet in een rechte lijn liggen. Buig je ellebogen en laat je lichaam op de grond zakken. Strek je armen en til je lichaam op. Herhaal 10 keer. Plaats de bovenkant van je voeten op een bank en herhaal de pushup 10 keer om de claviculaire pectoralis major of bovenste pecs te versterken.

3.

Druk op de stabiliteitsbal-halter om de borstbeen pectoralis major te bewerken. Ga met je bovenrug op een stabiliteitsbal liggen. Buig je knieën 90 graden en plaats je voeten plat op de vloer. Houd een halter in elke hand. Buig je ellebogen 90 graden met de halters in de lucht. Je handen moeten naar de muur voor je wijzen. Strek je armen en til de halters omhoog. Buig je ellebogen en laat de halters weer zakken. Herhaal acht keer.

4.

Voltooi de halter weigering druk om de onderste borstspieren te werken. Ga op je rug liggen op een bank met je hoofd op de onderkant van de bank. Houd halters in elke hand. Strek je armen en til de halters boven je hoofd. Buig je ellebogen en laat de halters naar borsthoogte zakken. Strek je armen en til de halters weer op. Herhaal 10 keer.

5.

Voer de staande kabel uit om de pectoralis major en minor te bewerken. Ga tussen twee kabeltorens staan. Plaats een hoge poeliebevestiging in elke hand. Buig je knieën en ellebogen lichtjes. Leun een beetje naar voren. Til je bovenarmen opzij tot ze parallel zijn met de vloer. Breng je bovenarmen naar beneden en naast je lichaam. Herhaal 10 keer.

6.

Koel af door te wandelen of joggen gedurende 10 minuten.

7.

Strek je borst. Ga met je voeten bij elkaar staan. Plaats uw handen op uw achterhoofd met uw ellebogen naar de zijkant gericht. Duw je ellebogen verder naar achteren totdat je een rek in je borst voelt. Houd 20 seconden vast.

Dingen nodig

  • Stabiliteit bal
  • halters

Waarschuwing

  • Praat met uw arts voordat u aan een nieuwe trainingsroutine begint.