Geschiktheid

Goede tips voor arm- en buikvet verliezen


Dieet en lichaamsbeweging kunnen uw armen en buik slank maken.

Pixland / Pixland / Getty-afbeeldingen

Als je bovenarmen lijken op vleermuisvleugels die in de lucht wapperen, en als overtollig vet rond je midden zich ophoopt, is het misschien tijd om af te vallen. Overtollig lichaamsvet, vooral buikvet, kan uw gezondheid beïnvloeden, omdat het wordt geassocieerd met ernstige aandoeningen, zoals hoge bloeddruk en hartaandoeningen. Afvallen kan je gezondheid en uiterlijk verbeteren, en met enkele kleine aanpassingen in je levensstijl hoef je je niet beroofd te voelen of in de sportschool te leven.

Geleidelijk afvallen

Om gewicht te verliezen uit je armen en buik, moet je het uit je hele lichaam verliezen. Snel gewichtsverlies kan verleidelijk zijn, maar wordt niet aanbevolen vanwege de extreme, moeilijk te handhaven maatregelen die dit vereist. Volgens het Weight-Control Information Network kan snel gewichtsverlies hartproblemen, galstenen en voedingstekorten veroorzaken. Geleidelijk, gezond gewichtsverlies met een snelheid van 1/2-pond tot twee pond per week is geschikt. Om dit te bereiken is een wekelijks calorietekort van 1.750 tot 7.000 calorieën nodig. U kunt dit tekort bereiken via voeding en lichaamsbeweging.

Voer Quick Krachtige Cardio uit

Om af te vallen, beveelt het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services aan om 150 tot 300 minuten matige cardio per week te doen. U kunt de duur van uw training halveren als u uw cardio-intensiteit verhoogt, zodat u tijdens de oefening niet meer kunt praten. Overweeg baantjes trekken, hardlopen, bergop wandelen of fietsen. Of voer HIIT High-Intensity-Interval training uit, die je verbranding verhoogt en lichaams- en buikvet vermindert. Wissel tijdens uw training af tussen matige en krachtige intensiteiten gedurende 30 seconden tot drie minuten.

Versterk Major Muscle Groups

In plaats van alleen je triceps, biceps en buikspieren te versterken, werk je minstens twee keer per week al je grote spieren, inclusief je benen, heupen, borst, schouders en rug. Het is niet mogelijk om vet uit je armen en buik te verminderen door ze super te trainen. Als je echter spierweefsel in je hele lichaam stimuleert, verbrand je meer calorieën, omdat spieren meer calorieën verbruiken dan vet. Spier neemt ook minder ruimte in beslag, zodat u ook inches verliest. Naast triceps dips, triceps kickbacks en crunch-variaties, voert u oefeningen uit zoals pushups, bankdrukken, gebogen rijen, deadlifts en lunges en squats.

Breng kleine voedingswijzigingen aan

Als je jezelf berooft van al het voedsel dat je lekker vindt, zul je je ellendig voelen en nog meer verlangen. Breng in plaats daarvan kleine wijzigingen in uw dieet aan die u op de lange termijn kunt behouden zonder zich beroofd te voelen. Sla bijvoorbeeld desserts over of vervang ze door aardbeien om uw zoetekauw te bevredigen; drink bruisend water in plaats van frisdrank; en snack op popcorn met popping in plaats van chips. Je kunt ook eten van kleinere borden en kommen, zodat je minder calorieën verbruikt.