Geschiktheid

Goede dagelijkse routine om af te vallen


Door oefening aan uw schema toe te voegen, krijgt u het voor elkaar.

Hemera Technologies / PhotoObjects.net / Getty Images

Afvallen vereist meer calorieën verbranden dan u verbruikt. U kunt dit doen door meer te bewegen en minder te eten. Hoewel dit eenvoudig genoeg klinkt, is het niet altijd eenvoudig om ongewenste kilo's te laten vallen. Door levensstijlkeuzes die gewichtsverlies ondersteunen onderdeel van uw dagelijkse routine te maken, kunt u zich eraan houden totdat u uw doel bereikt. Praat met uw arts voordat u aan een nieuw trainings- of dieetplan begint.

Ochtend

Ontbijten speelt een rol bij gewichtsverlies. Het overslaan van je ochtendmaaltijd betekent dat je later zoveel honger hebt dat je het waarschijnlijker overdrijft. Maak ontbijt tot een onderdeel van uw dagelijkse routine, maar ga niet overboord op calorieën. Havermout met een handvol gehakte noten en magere melk of Griekse yoghurt met gehakt fruit en een snufje granola maken goede keuzes. Vul uw waterfles en draag hem de hele dag met u mee. Dit kan volgens Weight Watchers helpen om overdag niet naar calorierijke snacks te reiken. Klem een ​​stappenteller vast, waarmee u kunt bijhouden hoeveel u overdag beweegt. Meer beweging vertaalt zich in een grotere calorieverbranding.

Middag

U kunt in de verleiding komen om te eten bij de plaatselijke drive-through, of u nu op kantoor bent of boodschappen doet. Dit kan uw doelstellingen van het gewichtsverlies ontsporen omdat restaurantmaaltijden vaak vol zitten met zout, suiker, vet en calorieën. Pak je eigen lunch thuis om de calorie-inname te regelen en je middagmaal gezond te houden, suggereert Weight Watchers. Wanneer u onderweg bent, kunt u meer activiteit doen door de trap op het werk of het winkelcentrum te nemen in plaats van de lift en een paar rijen weg te parkeren van de deur van uw kantoor of de winkel, zodat u wat extra stappen kunt passen. Bewaar gezonde snacks in je bureau of tas, zoals noten en string cheese, zodat je niet verleid wordt door calorierijke snacks wanneer de honger in de middag toeslaat.

Nacht

Als je take-out oppakt of een magnetrondiner opwarmt omdat je moe bent, kun je je gewichtsverliesdoelen belemmeren. Bereid een grote hoeveelheid verschillende gezonde maaltijden in het weekend en deel ze zodat je een gemakkelijke en voedzame maaltijd hebt aan het einde van een lange dag. Verwissel kookvetten voor kruiden en specerijen om de smaak te verhogen terwijl je calorieën verlaagt, suggereert Weight Watchers. Houd ongezonde snacks uit het huis als u de neiging heeft om te knabbelen terwijl u televisie kijkt. Gebruik in plaats daarvan popcorn met lucht, die weinig calorieën bevat, maar veel vezels om je honger te stillen. Ga vroeg genoeg naar bed om minstens zeven uur slaap te krijgen. Gebrek aan slaap verhoogt de hongerhormonen en vermindert uw motivatie om u aan uw gezonde dagelijkse routine te houden.

Oefening toevoegen

Oefening is een essentieel onderdeel van elk plan voor gewichtsverlies en het helpt veel gezondheidsproblemen te voorkomen, waaronder obesitas en hartaandoeningen. Er is geen magische tijd om oefeningen toe te voegen aan je dagelijkse routine, maar als je er een gewoonte van maakt, blijf je eraan vasthouden. Als je 's ochtends eerst gaat hardlopen of het zwembad pakken, is het het gemakkelijkst om je workout toe te voegen zodra je uit bed komt. Als het einde van de dag gemakkelijker is, ga dan na het werk naar de sportschool of neem een ​​workout-dvd mee terwijl het eten kookt. Als het je niet lukt om 's ochtends of' s avonds te trainen, maak dan een wandeling tijdens je lunchpauze of sluit je aan bij een yogagroep die tijdens de lunch in het park samenkomt.