Sport

Goed Boren voor Softball om gewicht te verliezen


Softbal spelers kunnen vet te verliezen terwijl het verbeteren van hun sport.

Ablestock.com/AbleStock.com/Getty Images

Softbalspelers die geïnteresseerd zijn in het verlagen van lichaamsvet kunnen dit doen, terwijl ze ook hun veld- en bat-vaardigheden verbeteren. Atleten kunnen afvallen door te joggen of te trainen op een stationaire cardio-machine, maar kunnen efficiënter zijn met hun tijd als ze sportspecifieke conditioneringsoefeningen opnemen. Boren moeten ervoor zorgen dat de atleet een aanzienlijk aantal calorieën in een relatief korte hoeveelheid verbrandt, waardoor ze effectief zijn voor gewichtsverlies.

Het uitvoeren van de Bases

Hoe snel je rond de honken kunt komen nadat je de bal hebt geraakt, hangt deels af van de techniek. Er is oefening nodig voor softbalspelers om het voetenwerk te beheersen van correct rond de honken lopen, het honk in de juiste hoek aanvallen en de binnenkant ervan raken met de rechtervoet. In plaats van over de honken te joggen, begin je op de thuisplaat met een tee-set. Sla de bal en vertrek vervolgens naar het eerste honk in een volledige sprint. Ren helemaal door de zak. Joggen terug naar de thuisplaat en herhaal vijf keer. Sla vervolgens de bal en ren naar het eerste, dit keer rond het honk en je weg naar de tweede plaats alsof je voor een double gaat. Werk aan het raken van de binnenkant van het eerste honk met de binnenkant van de voet. Voltooi vijf herhalingen en voer de oefening uit alsof je voor een triple gaat, en dan een run in het park.

Neem Ground of Fly Balls

Neem een ​​ronde van grounders of kogels vliegen. Je hebt een verzameling van 15 tot 30 softballen en twee partners nodig. De ene partner zal ballen voor je slaan en de andere zal optreden als een teamgenoot. Laat je partner herhaling na herhaling raken. Veld de bal en gooi deze naar je teamgenoot. Zodra je de bal veldt en gooit, zal je partner met de vleermuis je een andere bal slaan. Neem een ​​minuut pauze tussen de rondes, dan worden herhaald.

Running catch

Stand vijf tot 10 meters verwijderd van een partner. Gooi een softbal heen en weer terwijl je van de foutlijn in het linker veld naar de foutlijn in het rechter veld rent. Draai je onmiddellijk om en kom terug naar de foutlijn links in het veld. Neem een ​​minuut om te herstellen, dan worden herhaald.

Infield Liners

Infield liners zijn een goede activiteit om helemaal aan het einde van de oefening te doen. Ga in lijn met de derde foutlijn in het infield. Sprint zo snel als je kunt over het infield totdat je het basispad tussen het eerste en tweede honk bereikt. Verander van richting en sprint terug door de foutlijn van het derde honk. Houd rusttijden korte tussen de sets. Infield liners kunnen ook worden gebruikt in een ladderprogressie. U kunt bijvoorbeeld de oefening één keer omlaag en terug doen, vervolgens twee keer omlaag en twee keer terug en vervolgens drie keer omlaag en terug. Keer vervolgens de training om, doe drie keer omlaag en achteruit, dan twee en eindig met één.

Overwegingen

Om gewicht te verliezen, moet je niet alleen consistent zijn met je conditioneringsoefeningen, maar moet je je voedingsgewoonten aanpassen. Afvallen vindt alleen plaats als u meer calorieën verbrandt dan u verbruikt. Een enkele calorierijke maaltijd kan de calorieën die u tijdens uw conditioneringsoefening heeft verbrand, teniet doen. Portiegroottes moeten worden verkleind en de nadruk moet worden gelegd op het eten van voornamelijk fruit, groenten, magere eiwitten, magere zuivelproducten en volle granen.