Geschiktheid

Wat is een goede training om te proberen je maag te verliezen?


Joggen of hardlopen verbrandt snel veel calorieën.

Martin Barraud / OJO Images / Getty Images

Om op de meest effectieve manier vet uit uw maag te verliezen, moet uw trainingsschema zowel cardio- als krachttraining omvatten. Elk speelt een rol bij het aanzienlijk verhogen van het aantal calorieën dat u verbrandt, wat u op zijn beurt zal helpen uw lichaamsvet te verlagen. Hoewel je niet kunt dicteren waar op je lichaam je vet verliest, zul je veranderingen in je maag en overal zien als je lichaamsvetpercentage daalt.

Verder kijken dan de maag

Hoewel je vooral gefocust bent op het verliezen van vet op je buik, is er geen manier om vet te verliezen in een specifiek gebied. Volgens Jessica Matthews van de American Council on Exercise is de enige manier om vetverlies in je probleemgebieden te zien, je algehele lichaamsvetpercentage te verlagen. Naarmate je lichaamsvet verliest, zie je dat het vet in het hele lichaam afneemt, ook in de maag. Om uw lichaamsvetpercentage te verlagen, past u uw dagelijkse gewoonten aan, zodat u meer calorieën verbrandt dan u verbruikt. Dit calorietekort dat je elke dag creëert, zal uiteindelijk oplopen en als je een tekort van 3.500 hebt bereikt, ben je een pond vet kwijt.

Calorieën verbranden

Om je te helpen het calorietekort te creëren dat nodig is voor vetverlies, wil je dat je trainingen zoveel mogelijk calorieën verbranden. Selecteer de cardiotraining die je de meeste waar voor je geld geeft. Een calorieverbrandingstabel van de American Council on Exercise laat zien dat hardlopen of joggen, zwemmen, langlaufen en basketballen tot de meest efficiënte oefeningen behoren om calorieën te verbranden. Een persoon die 180 pond weegt, verbrandt elke minuut 13,9 tot 17 calorieën per minuut joggen of hardlopen, 11,6 elke minuut zwemmen en ongeveer 11,3 calorieën per minuut langlaufen en basketballen. Probeer elke week minimaal 300 minuten cardio van matige intensiteit of vijf trainingen van 60 minuten te krijgen om voldoende calorieën te verbranden voor vetverlies.

Pak de gewichten op

Terwijl cardio je helpt om de meeste calorieën snel te verbranden, helpt het regelmatig tillen van gewichten je bij het ontwikkelen van spiermassa. Het hebben van magere spieren vereist calorieën om te behouden en naarmate u meer spieren opbouwt, zult u een toename van uw metabolisme zien. Dit betekent dat je op elk moment van de dag en nacht meer calorieën verbrandt, wat op zijn beurt helpt bij het creëren van een calorietekort. De American Council on Exercise beveelt aan om te beginnen met een tot twee sets van 12 tot 15 herhalingen van elke oefening. Plan twee tot drie workouts voor gewichtstraining in je wekelijkse routine, met een vrije dag tussen elke routine, zodat je spieren tijd hebben om te herstellen.

Je maag verstevigen

Hoewel ze je niet helpen om vet op je buik te verliezen, helpen buikversterkingsoefeningen je om een ​​spiertonus op te bouwen. Door cardio, krachttraining en buikspieroefeningen te doen, maak je gelijktijdige stappen in de richting van het verlagen van lichaamsvet en het opbouwen van de toon in je buikspieren. U kunt uw buikspieroefeningen doen onmiddellijk na uw gewichtstrainingssessies of op afzonderlijke dagen. Je buikspieren hebben ook rust nodig tussen trainingen, dus plan ze op niet-opeenvolgende dagen. Richt effectief op je buikspieren met de fiets crunch, straight-leg crunch en reverse crunch. Voltooi twee tot drie sets van elke oefening, waarbij elke set wordt uitgevoerd totdat u moe bent.