Geschiktheid

De beste gymnastiekoefeningen om 40 plus ponden te verliezen


Je aanpak zou moeten zijn om lichaamsbeweging in je dagelijkse leven op te nemen en er plezier aan te beleven.

Creata's / Creata's / Getty-afbeeldingen

Als je 40 pond te zwaar bent, is de kans groot dat je daar bent gekomen door een combinatie van te veel calorieën consumeren en afstand te doen van trainen. Om het probleem te bestrijden, moet je een nieuwe routine volgen van minder eten of overschakelen naar gezonder voedsel en regelmatig bewegen. Als u momenteel zittend bent, is wandelen waarschijnlijk uw beste optie om een ​​basisniveau van fitness vast te stellen, hoewel uw arts u de oefening moet geven voordat u meer dan 40 pond verliest. Zodra je je een beetje sterker voelt en je 30 minuten kunt lopen zonder pijn of ongemak, ben je waarschijnlijk klaar om meer uitdagende oefeningen in je sportschool te doen.

Het beste volgens jou

Op het vlak van de training hebt u tot nu toe misschien oefeningen vermeden omdat u het gewoon niet leuk vond. De sleutel tot het vasthouden aan uw nieuwe trainingsroutine is dan om een ​​vorm van oefening te vinden die u leuk vindt en waar u telkens weer naar zult terugkeren. Succes bij gewichtsverlies gaat helemaal over trainen met regelmatige frequentie en trainen met voldoende intensiteit. Vanuit dat perspectief is de "beste" oefening machine of workout degene die je graag doet, en die je niet erg vindt om 30 tot 60 minuten op regelmatige basis te doen. Word niet zo opgehangen waarop je meer calorieën verbrandt of welke je billen beter laat zien, bijvoorbeeld. Blijf bij wat je leuk vindt.

Grote Calorie-branders

Als jouw idee van de "beste" gymnastiekoefeningen degenen zijn die je helpen de meeste calorieën te verbranden, dan heb je een aantal opties die je vaak in sportscholen vindt. Omdat hardlopen een van de grootste calorieverbranders is, wordt de loopband een van de beste. Verder zijn enkele van de beste calorieverbranders de trapklimmer, de roeimachine of "ergometer", elliptische trainer en de stationaire fiets, suggereert personal trainer Ben Greenfield. In plaats van steeds maar één formaat aan te houden, probeer dan tussen verschillende machines te schakelen. Als verveling een probleem is, besteedt u 10 tot 15 minuten aan één machine en gaat u vervolgens 10 minuten naar een andere en dan nog een voor de laatste 10.

Sla de Gewichtsruimte niet over

Wanneer u een aanzienlijke hoeveelheid gewicht wilt verliezen, vermijdt u mogelijk de gewichten omdat u zich zorgen maakt over het toevoegen van meer bulk aan uw frame. Dat is echter de verkeerde aanpak. Krachttraining helpt u blessures te voorkomen, omdat het de spieren die verantwoordelijk zijn voor al die cardio zal versterken en stabiliseren. En omdat spieren calorieën efficiënter verbranden dan vet, betekent spieropbouw dat je de hele dag door meer calorieën verbrandt.

Voer drie oefeningen uit voor elk belangrijk lichaamsdeel, één tot drie sets van 12 herhalingen twee of drie dagen per week. Dit omvat oefeningen voor de benen, rug, schouders, kern, armen en borst. Doe bijvoorbeeld squats, lunges, beendrukken en kuitverhogingen voor de benen. Doe pullups, dips en lat pulldowns voor de rug en pushups, vlinders en bankdrukken voor de borst en schouders. Probeer ook fiets-crunches, oefen bal-crunches en kapiteinsstoel beenliften voor de buikspieren en biceps-krullen, triceps-krullen en gebogen rijen voor de armen.

Groepsoefening: de sociale optie

Als je 60 minuten op de loopband kunt doorstaan ​​zonder je verstand te verliezen, goed voor je - je bent sterker dan veel mensen. Voor degenen die dat niet kunnen, heb je echter een andere optie in je sportschool die je kan helpen een uur lang cardio te overwinnen, zonder de mentale uitdaging om het alleen te doen: groepsoefeningen. Of je nu de voorkeur geeft aan de dansfeestsfeer van Zumba, de kracht van bootcamp of het zweet-inducerende karakter van spin-klasse, groepsoefening moet tot de beste oefeningen worden gerekend, simpelweg omdat de lessen meestal 45 tot 60 minuten duren. Om nog maar te zwijgen van het feit dat groepslessen meer sociaal zijn en u in staat stellen om te communiceren met andere sporters, wat motiverend kan zijn. Voor calorieverbranding is het het beste om een ​​klasse met hoge intensiteit te kiezen, zoals spinning of bootcamp, maar Zumba of Pilates kunnen u ook helpen om de flexibiliteit en kracht te verbeteren tijdens uw lange reis van 40 kilo gewichtsverlies.