Geschiktheid

De beste fitnessapparatuur om te tonen


Gymapparatuur kan worden gebruikt om kernspieren en hamstrings te versterken.

Jupiterimages / Photos.com / Getty Images

Met zoveel machines en apparatuur om uit te kiezen, is het moeilijk te zeggen welke het beste is voor het stemmen van je lichaam. Door fysieke vereisten en persoonlijke beperkingen te analyseren, kunt u echter snel de perfecte apparatuur kiezen die aan uw behoeften voldoet. Voordelen van toning zijn onder meer een mager lichaam en vermindering van lichaamsvet ervaren. Het gebruik van fitnessapparatuur om de toon te versterken, helpt ook het uithoudingsvermogen van spieren te verbeteren.

Elliptisch

De elliptische trainer is een cardiovasculair apparaat dat dezelfde voordelen biedt als hardlopen. Sommige elliptische trainers bevatten ook een gedeelte waarmee u uw armen met uw voeten in een cirkelvormige beweging kunt bewegen. Hoewel de elliptische machine de beweging van het hardlopen nabootst, is het ideaal voor mensen met botgewrichten omdat het de hoeveelheid spanning op uw knieën vermindert. De combinatie van de arm- en beenbewegingen maakt het ideaal voor het verstevigen van onderarmen en kuit- en dijspieren.

Traplopen

Traplopen lijken het meest op een trap en geven je een nog zwaardere training als je ervoor kiest. Ze worden voornamelijk gebruikt voor het verstevigen van de dijen, maar door uw stap te wijzigen, kunt u de aandacht op verschillende beenspieren richten. Als je bijvoorbeeld op je tenen stapt, richt je je op het afstellen van je kuitspieren, terwijl je lichaam kan draaien op de binnen- en buitenkant van de dijen.

Gewichten

Terwijl fitnessapparaten worden gebruikt voor het stemmen, kunnen handgewichten gunstig zijn voor diegenen die willen tonen met apparatuur die minder omvangrijk is. Het gebruik van gewichten voor training kan hamstrings, de rug, fluiten, quadriceps en borst versterken. Degenen die veel aerobe oefeningen doen, willen misschien gewichtstraining in hun routine opnemen om te helpen meer spierweefsel te herstellen dat eerder verloren was gegaan. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat u uw gewichtstrainingsroutine wijzigt om ervoor te zorgen dat u daadwerkelijk aan het bruinen bent in plaats van het toevoegen van bulk en spieren. Door minder gewicht met meer herhalingen op te tillen, kunnen spieren sterker worden en worden gebeeldhouwd, terwijl zwaardere gewichten met minder herhalingen zwaardere spieren kunnen opleveren.

Fietsen

Als de hamstrings, fluiten en kernspieren van belang zijn, wordt een stationaire fiets aanbevolen. De machine biedt diversiteit en uitdaging doordat u de druk van de pedalen kunt wijzigen. Als je een rechte en evenwichtige houding aanhoudt, kun je ook je kernspieren trainen. Vermijd slungelig om de meeste voordelen in de kern te plukken. Je kunt ook een ligfiets met een liggende positie gebruiken om je buikspieren verder te versterken.