Geschiktheid

Welke sportscholen bieden Pilates-lessen?


Het vinden van een nabijgelegen Pilates les is net zo makkelijk als 1, 2, 3.

Merk X Pictures / Stockbyte / Getty Images

Als u geïnteresseerd bent in deelname aan de meer dan 9 miljoen Amerikanen die al Pilates-lessen volgen, is er goed nieuws - de beschikbaarheid van Pilates-lessen voor lichaams- en lichaamsfitness is vandaag groter dan ooit tevoren. Terwijl de belangstelling voor de decennia-oude kernversterkende training blijft toenemen, bieden steeds meer sportscholen verschillende soorten Pilates-sessies aan.

Open uw browser

Sinds Joseph Pilates uit Duitsland zijn fitnesssysteem voor lichaam en geest meer dan 70 jaar geleden voor het eerst introduceerde, hebben fitnessprofessionals zijn basis "kern" -oefeningen aangepast en uitgebreid die de buik- en rugspieren trainen. Vandaag de dag, Pilates lessen zijn bijna overal verkrijgbaar in verschillende vormen en formaten. Open gewoon uw computerbrowser en voer "Pilates" met uw woonplaats in uw zoekmachine in en er verschijnen verschillende websitekoppelingen. De sportscholen, studio's en recreatieve centra die Pilates lessen in jouw buurt moeten worden vermeld.

Probeer een Pilates Class Locator

Als uw zoekopdracht geen links oplevert naar sportscholen die Pilates-lessen bij u in de buurt aanbieden, kunt u hulp krijgen van een van de websites die Pilates-locatorservices biedt. Deze sites zullen proberen om een ​​studio te vinden binnen een straal van 50 mijl van uw locatie. Deze website locators kunnen ook nuttig zijn bij het vinden van een Pilates les als je op reis buiten de stad.

Kies maar

Wanneer je vind sportscholen of studio's in de buurt, zult u merken dat verschillende variaties van Pilates worden aangeboden. Sommige sportscholen vermelden hun "Reformer" -uitrusting; dit zijn geavanceerde constructies met katrollen, gewichten en een glijdend platform dat wordt gebruikt om te helpen bij de rek- en verlengingsoefeningen. Anderen bieden Pilates "mat" lessen aan. Hier worden oefeningen op de vloer of op een mat uitgevoerd, met behulp van een assortiment accessoires zoals ringen, elastische banden en ballen.

Doe het zelf

Als u geen sportschool kunt vinden die Pilates-lessen bij u in de buurt aanbiedt, of als u liever privé traint, kunt u online tientallen Pilates-trainingsprogramma's in dvd-formaat vinden. Om het meeste uit uw thuisworkouts te halen, is het een goed idee om een ​​paar lessen van een gecertificeerde instructeur te volgen om ervoor te zorgen dat u de oefeningen correct uitvoert.

Bronnen (1)