Geschiktheid

De beste zware zak om vet te verbranden


De beste zware tassen bieden voldoende kussen voor veel boksrondes.

Jupiterimages / Stockbyte / Getty Images

De gemiddelde klap voor een zware zak kan tot 1.100 pond kracht leveren, volgens Christopher Hasson's artikel uit 2003 - Indrukwekkende impacts in Black Belt. Er is slechts 250 pond kracht nodig om iemands kaak te beschadigen en 720 pond kracht om een ​​baksteen te breken. Omdat je misschien veel stoten in een zware zak aflevert voor een calorieverbrandende cardiotraining, minimaliseren de beste zware zakken de stress die je lichaam opneemt door stoten.

Boksen voor de Big Burn

Na een ruime warming-up, kan een calorieverbrandende bokstraining bestaan ​​uit het raken van de zware zak en snelheidszak, schaduwboksen, springtouwen en opvallende doelwanten of handschoenachtige pads gehouden door partners. Zwaar zakwerk wordt meestal gedaan in intervallen van drie minuten waarin u combinaties van verschillende soorten stakingen levert - jabs, kruisen, uppercuts en haken. Als je getraind bent in de vechtsporten, kun je ook verschillende trappen leveren - voorste, zijwaartse stoot en roundhouse. Volgens Muscle & Fitness Hers kun je in 40 minuten maar liefst 500 calorieën verbranden.

Soorten zware tassen

Er zijn in principe drie soorten zware tassen - traditioneel, maïs en schuin. De traditionele, cilindervormige tas is meestal gemaakt van een mix van synthetische vezels en leer en zit vol met natuurlijke en synthetische vezels, die schokken absorberen. Een druppelvormige zak gevuld met maïs is gebouwd voor zware slagen - haken - en veert niet terug of slingert zoals de traditionele zware zak. Een schuine zware tas lijkt meestal op een omgekeerde bowlingpen met een grotere bovenkant en een slanke onderkant. Met deze tas kunt u op uppercuts en haken slijpen. Je kunt de schuine tas, die als een traditionele tas is verpakt, voor veel rondes raken. Omdat het veelzijdiger is en een schokabsorberend oppervlak biedt om te slaan, is de schuine tas de beste tas voor een calorieverbrandende training.

Gewicht van de tas

Een zware zak kan overal tussen de 40 en 150 pond wegen. De meeste mensen gebruiken zakken van 70 of 100 pond. Zwaardere tassen bieden meer weerstand tegen stakingen. Afhankelijk van de kracht van je stoten, kan een tas die te licht is wild slingeren. Je wilt een zakzwaai om je aan te moedigen om te bewegen, maar zoveel zwaai dat je ontwijkt in plaats van slaat. Er zijn drie soorten vulling - hard, zacht en water. In zakken met zachte vulling zit de vulling in een voering van twee inch, wat optimaal is voor cardio-bokstrainingen. Harde vulling maakt de zak erg stijf en verhoogt de impact van een cardiotraining op uw gewrichten.

Bijgevoegde houder of vrijstaand

Houd bij het monteren van de tas in uw huis rekening met de dunne aard van gipsplaten en moderne constructie, die afhankelijk is van multiplexplaten. De trillingen van de tas door stakingen kunnen muren beschadigen. Als je de tas aan het plafond hangt, voeg je een bungee-koord toe aan de D-ring aan de onderkant van de tas. Bevestig het snoer aan de vloer. Deze opstelling minimaliseert het op en neer springen van de tas en de resulterende trillingen. Je kunt ook een vrijstaande tasstandaard gebruiken, die je muren intact laat. Een derde optie is een vrijstaande zware tas op een paal. De basis is meestal gevuld met zand of water. Hoewel vrijstaande zware tassen niet zoveel swing bieden als gemonteerde tassen, zijn ze een goede optie als je kicks in een cardio-sessie opneemt.