Geschiktheid

Huis Workouts voor zwaarlijvige mensen

Huis Workouts voor zwaarlijvige mensenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Met uw eigen trainingsapparaat kunt u privé sporten.

Pixland / Pixland / Getty-afbeeldingen

Als je zwaarlijvig bent, kan sporten net zo goed een mentale uitdaging zijn als een fysieke. Zelfs als je precies weet wat je zou moeten doen en dat de sportschool alles heeft wat je nodig hebt, is het nog steeds heel gewoon om je verlegen of zelfs beschaamd te voelen over het idee om in het openbaar te sporten. U kunt uw overgang naar een actieve levensstijl vergemakkelijken en tegelijkertijd de kracht en het uithoudingsvermogen opbouwen die u nodig hebt om dagelijkse activiteiten gemakkelijker te maken door thuis te sporten.

Begin langzaam en eenvoudig

Als u op de lange termijn voordelen van uw trainingen wilt zien, moeten ze op de lange termijn gewoonten worden. Als algemene regel begint u met eenvoudige trainingen waarvan u weet dat u hierin kunt slagen en verhoogt u vervolgens geleidelijk de lengte en intensiteit. Hoewel je twee of drie keer per week krachttraining moet geven, hebben je spieren minstens een volledige rustdag nodig tussen krachttrainingstrainingen. Dus concentreer u op cardiotraining, die u elke dag kunt doen, om u te helpen een consistente trainingsgewoonte te creëren. Neem ten slotte contact op met uw arts. Ze kan een goed startpunt aanbevelen en u ook informeren over eventuele beperkingen die u moet volgen. Als u worstelt met eenvoudige bewegingen, kan een fysiotherapeut u helpen de kracht en het uithoudingsvermogen op te bouwen om letterlijk weer op de been te komen.

Calisthenics voor een zwaarlijvig lichaam

Wandelen is een van de beste manieren voor zwaarlijvige mensen om te gaan sporten - als je de ruimte hebt, kun je baantjes trekken in je achtertuin of in het huis. Als je niet de kamer hebt of de wens hebt om thuis te lopen, gebruik dan low-impact gymnastiek om je cardio binnen te krijgen zonder je gewrichten te onderwerpen aan het herhaaldelijk beuken van high-impact oefeningen. Cardio-workouts met weinig impact waarvoor geen speciale uitrusting nodig is, zijn dansen, schaduwboksen en aangepaste gymnastiek: denk aan jacks springen met een stap opzij in plaats van een sprong of snelle, hoge knieën met slechts één voet tegelijk . Als je niet met je hele lichaam kunt sporten, probeer dan alleen het bovenlichaam, zoals boksen of alleen met je armen springen.

Een woord over machines

Als u het zich kunt veroorloven een hometrainer te kopen, garandeert u uzelf op elk moment van de dag onmiddellijk toegang tot een training. Zorg ervoor dat u investeert in een machine die is gebouwd om uw gewicht te ondersteunen. Als u een gewoonte van televisie hebt, overweeg dan om uw luie stoel of bank te vervangen door apparatuur zoals een ligfiets, loopband of elliptische trainer; op die manier kun je ook je televisie en je workout hebben.

Lichaamsgewicht trainingen

Lichaamsgewichttrainingen versterken je lichaam voor het soort bewegingen dat je in het dagelijks leven maakt, en je hoeft je geen zorgen te maken over de aanschaf van speciale apparatuur. Begin met het doen van pushups op een helling. Laat beide handen op de rand van het aanrecht of de achterkant van uw bank rusten, loop uw voeten naar achteren, houd uw lichaam in een rechte lijn en buig uw armen om uw borst naar de aanrecht of bank te laten zakken. Strek je armen om de herhaling te voltooien. Andere lichaamsgewichttrainingen die je kunt doen, zijn aangepaste planken - dat wil zeggen, het begin van die hellende pushup-positie houden - squats en lunges, vasthoudend aan de achterkant van een stevige stoel voor evenwicht indien nodig.

Gewichtheffen

Als u liever gewichten optilt, zijn halters de gemakkelijkste manier om rond uw lichaam te manoeuvreren. Als bonus kunt u uw halters in verschillende posities gebruiken: zitten, liggen of staan. De belangrijkste oefeningen om naar te streven zijn onder andere borstpersen, halterrijen, zittende schouderpersen en biceps-krullen. Je kunt de borstpersen op het bed doen liggen - het is gemakkelijker dan op en neer gaan van een gewichtsbank - of, indien nodig, vasthouden aan zittende en staande oefeningen totdat het een beetje gemakkelijker is om op en neer te komen. Als u regelmatig traint en de instructies van uw arts opvolgt, zal het niet lang duren voordat u resultaten begint te zien.

Fotocredits

  • Pixland / Pixland / Getty-afbeeldingen


Bekijk de video: Workout: Super mooie benen binnen 10 minuten (Augustus 2022).