Geschiktheid

Indoor Triathlete Trainer Workouts voor beginners

Indoor Triathlete Trainer Workouts voor beginners


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Slimme training helpt je het pak te pakken.

Comstock / Stockbyte / Getty-afbeeldingen

Je hebt je aangemeld voor je eerste triatlon en staat te popelen om op je fiets te stappen voor training. Het weer en je schema geven je echter niet altijd de luxe van een buitenrit. Een indoortrainer die van uw buitenfiets een stationaire maakt, is een ideaal alternatief, maar zonder een duidelijk trainingsplan mee fietsen biedt u niet de maximale prestaties. Trainertrainingen die u helpen bij het opbouwen van een cardiovasculaire basis en slijpvorm zijn vooral waardevol voor een beginner.

Gestaag tempo

15 tot 30 minuten in een vast tempo rijden met een stevige inspanning bouwt uithoudingsvermogen op. Kies een uitrusting die uitdagend aanvoelt, maar je niet ademloos maakt. Focus op soepele pedaalslagen en een consistente cadans van 80 tot 100 tpm. Als u een langere training wilt, herhaalt u het constante tempo van 15 of 30 minuten, zodat u gemakkelijk tussen de lange segmenten vijf of 10 minuten kunt ronddraaien.

Intervallen voor racemacht

Intervaltraining bereidt je voor op het racen, waarbij je langs mensen met een hoge intensiteit moet rennen of in een snel tempo korte heuvels moet beklimmen om je voorsprong te behouden. Intervallen verbreken ook de monotonie van indoorrijden zodat je niet bang bent om tijd aan je trainer door te brengen. Intervallen kunnen bestaan ​​uit twee tot vijf minuten werken in een hoge versnelling met bijna maximale inspanning en vervolgens een herstel met een eenvoudige versnelling en snelheid voor dezelfde tijd. Herhaal de oefeningen drie tot tien keer, afhankelijk van de lengte van uw gewenste training. Als u geen fan bent van het kijken naar de klok, zet dan de televisie aan en voer uw intervallen uit tijdens reclameblokken. Je kunt ook een afspeellijst opzetten die bestaat uit uptempo-nummers die worden afgespeeld tijdens je harde intervallen, gevolgd door meer rustige nummers voor je herstel.

Form Fixers

Combineer meerdere vormboren in één training op de trainer. Deze oefeningen helpen je efficiënter te worden in je pedaalslag, zodat je minder energie verspilt tijdens je race - vergeet niet dat je iets moet sparen voor de run. Spin-ups zijn een techniek die u helpt bij het ontwikkelen van een snellere trapfrequentie of cadans. Gebruik een metronoom om je tempo te beheren. Start een spin-up van twee minuten met een trapfrequentie van 90 tpm gedurende 30 seconden. Verhoog uw tempo tot 100 tpm voor de volgende 30, daarna tot 105 en ga dan zo snel mogelijk voor de laatste 30 seconden met een soepele, niet-veerkrachtige rit. Trap gemakkelijk gedurende 2 minuten en herhaal vervolgens de boor nog drie tot vijf keer. Beëindig de rit met vijf of meer ritten van maximale intensiteit van 30 seconden in een hoge versnelling. Herstel een minuut tussen elk van deze.

Voor en na elke rit

Warm altijd op voordat u het grootste deel van uw training doet. Pedaal met een bescheiden intensiteit gedurende 10 tot 12 minuten om de bloedtoevoer naar uw werkende spieren te vergroten en uw hart voor te bereiden op het komende werk. Besteed nog vijf minuten aan specifieke vormoefeningen, zoals eenbenige oefeningen. Om een ​​eenbenige boor te doen, maakt u één voet los en plaatst u deze veilig op het frame van uw fiets. Trap 20 tot 60 seconden soepel met de andere voet en wissel dan van been. Deze oefening helpt bij het opbouwen van evenwichtige kracht tussen je benen, zodat een kant van je lichaam niet meer van het werk doet. Nadat u het grootste gedeelte van uw training hebt voltooid, laat u 10 tot 15 minuten in een gematigd tempo afkoelen.


Bekijk de video: 42-Minute Power Building Indoor Bike Trainer Workout (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Walcot

  Pardon daarvoor interfereer ik ... bij mij een vergelijkbare situatie. Ik nodig uit voor discussie. Schrijf hier of in PM.

 2. Voodoozahn

  Je hebt geen gelijk. Ik kan mijn positie verdedigen. Schrijf me in PM, we praten.

 3. Oeneus

  Brilliant sentence and on time

 4. Daithi

  Hartelijk dank voor uw hulp bij dit probleem. Ik wist het niet.

 5. Shan

  In plaats van kritiek is schrijven de varianten beter.

 6. Admetus

  Wat zeldzaam geluk! Wat geluk!

 7. Bevan

  Mijn excuses, maar naar mijn mening geeft u de fout toe. Kom binnen, we bespreken het. Schrijf me in PM, we zullen het afhandelen.Schrijf een bericht