Geschiktheid

Een lijst met cardiomachines die de benen in de sportschool werken

Een lijst met cardiomachines die de benen in de sportschool werkenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een loopband is een slimme keuze voor een beginner.

Photos.com/PhotoObjects.net/Getty Images

Als je naar de sportschool gaat, weet je misschien niet wat je moet doen met het grote aantal apparaten dat beschikbaar is voor verschillende doeleinden. Maar als u op zoek bent naar een cardio-apparaat om uw benen te laten werken, kunt u meteen naar een paar machines gaan. Je kunt je benen trainen door met één machine te blijven of een circuit te maken door tussen de verschillende te schakelen. Als u hulp nodig hebt, vraag dan een personal trainer om u kennis te laten maken met de machines en hoe u ze correct kunt gebruiken.

Lopen, joggen of rennen

Met een loopband kunt u lopen of rennen met verschillende intensiteiten om uw beenspieren en botten te versterken. De loopband zorgt voor minder impact op uw gewrichten dan lopen of rennen op een weg of een ander meedogenloos oppervlak. U kunt ook de intensiteit of de helling op de loopband verhogen om een ​​betere beentraining te krijgen. Om het maximale uit deze machine te halen, ga je weg van het dashboard zodat je midden in de loopband staat.

Verlies de impact

De elliptische machine beweegt je benen in lange cirkels en je kunt afwisselend vooruit en achteruit gaan om je op verschillende delen van het been te concentreren. Het biedt bewegingen met weinig impact omdat u nooit uw voeten van de pedalen haalt, maar het kan u toch een intense training geven. Dit maakt de elliptische machine een effectieve keuze voor mensen met artritis, knie- of rugpijn of andere aandoeningen waarbij u minder impact nodig heeft. Leun niet te zwaar op de handgrepen om uw beentraining te benadrukken. Met de elliptische trainer kunt u ook verschillende instellingen kiezen voor meer of minder weerstand.

Stap naar het ritme

Met de trapklimmer kunt u een stapbeweging realiseren terwijl u op zijn plaats blijft. Het kan je beenspieren versterken en je een aerobe training geven. Deze optie is echter moeilijker voor beginners, dus u moet dit doen met andere cardio-apparaten. De trapklimmer heeft ook meer impact op je knieën, dus het is niet voor iedereen. Als het de juiste machine voor u is, stelt Fitness voor om de hendels niet veel te gebruiken en door de hielen te drukken om uw benen meer te werken.

Draaicyclus

Een hometrainer traint je benen zonder veel impact en zonder je gewicht erop te belasten. Richt je tenen op je quads en buig je voeten om je hamstrings en billen te werken. Het magazine 'Fitness' beveelt aan dat u opnamen maakt voor 85 omwentelingen of meer per minuut.


Bekijk de video: Beste fitness apparaten om af te vallen? (Augustus 2022).