Voeding

Hoe lang na het starten van een caloriearm dieet zie je resultaten?

Hoe lang na het starten van een caloriearm dieet zie je resultaten?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Weeg jezelf 's ochtends als eerste, één keer per week.

Jupiterimages / Stockbyte / Getty Images

Soms is het nodig om haastig af te vallen, om medische redenen of om het gevoel te hebben dat je er op je best uitziet bij een sociaal evenement. Hoewel dit vrij snel kan worden bereikt, val niet voor rage diëten die aanzienlijk gewichtsverlies beloven in een zeer korte tijd. Als u uw calorietelling te laag laat, kan dit leiden tot snel gewichtsverlies, maar het beroven van uw lichaam van noodzakelijke voedingsstoffen kan ernstige gezondheidseffecten hebben.

Hoe laag je moet gaan

Volgens de experts van de Harvard Medical School is de beste manier om erachter te komen hoeveel calorieën je kunt innemen en nog steeds kunt afvallen je huidige gewicht met 15 vermenigvuldigen. Dat aantal is hoeveel calorieën je elke dag nodig hebt om je huidige gewicht te behouden . Dus om af te vallen, moet je dat aantal met 500 tot 1.000 calorieën laten vallen. Als je 500 calorieën uit je dieet haalt, kun je 1 pond per week laten vallen, omdat elk pond vet 3500 calorieën bevat. Uw calorietelling met 1.000 calorieën per dag laten vallen is vrij drastisch en kan ertoe leiden dat uw metabolisme vertraagt ​​om te compenseren, dus u moet minimaal 30 minuten oefening per dag toevoegen. Als je zowel aerobe als gewichtdragende trainingen in je week kunt opnemen, heb je een betere kans om snel kilo's te laten vallen.

Een dieet van minder dan 1.000 calorieën per dag moet worden gedaan onder toezicht van een arts, omdat als u onvoldoende vitale voedingsstoffen binnenkrijgt, uw lichaam spierweefsel kan verbranden, ook uit uw organen, om zichzelf te voeden.

Veranderingen op de schaal

Mogelijk ziet u de eerste week van uw dieet een eerste druppel van 5 pond of meer. Zoals huisarts-arts Gabe Neal, M.D., van Texas A&M University Health Science Center, verklaart, wanneer je je calorie-inname voor het eerst beperkt, verbrandt je lichaam glycogeen voor brandstof als het geen calorieën meer heeft. Water bindt glycogeen aan je lichaam, dus wanneer het glycogeen wordt verbrand, komt er water vrij. Mensen wier lichaam uit grote hoeveelheden vet bestaat, hebben eigenlijk minder water in hun lichaam dan slankere mensen, dus na dit eerste verlies van water zullen de cijfers op de schaal niet zo snel dalen.

Je voortgang meten in inches

Als u zowel als een dieet traint, merkt u misschien dat de cijfers op de weegschaal stoppen met vallen terwijl u nog steeds een merkbaar verschil in uw maat kunt zien en voelen. Veranderingen in uw maat zullen vooral duidelijk zijn als uw trainingsroutine gewichten omvat. Dit komt omdat spierweefsel dichter en compacter is dan vet. Eén kubieke centimeter spier weegt meer dan één kubieke centimeter vet, dus voordat u calorieën uit uw dieet snijdt om de cijfers op de schaal in beweging te houden, controleert u uw metingen en gebruikt u die cijfers om uw voortgang bij te houden. Het kan meer dan een week duren om uw metingen te zien veranderen, maar houd u eraan.

Planning voor gewichtsverlies op lange termijn

De veiligste en gezondste manier om gewicht te verliezen is om het langzaam en gestaag te doen. Streef naar 1.200 tot 1.500 calorieën van voedsel met veel voedingsstoffen voor vrouwen en 1.500 tot 2.000 calorieën voor mannen. Blijf gehydrateerd en combineer aerobe oefeningen met gewichtstrainingen, en je zou in staat moeten zijn om een ​​verlies van tussen de 1 en 2,5 pond per week te behouden nadat het initiële watergewicht afneemt. Dat betekent ongeveer 10 pond per maand, wat snel genoeg is om bevredigend te zijn en langzaam genoeg om je huid te laten aanpassen zonder door te zakken.


Bekijk de video: 10 Tips: Makkelijk Minder Calorieen Eten - Afvallen (Augustus 2022).