Geschiktheid

Hoe inches rond het middenrif te verliezen

Hoe inches rond het middenrif te verliezenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dieet en lichaamsbeweging kunnen centimeters van je middel afnemen.

Comstock-afbeeldingen / Stockbyte / Getty-afbeeldingen

Wees niet verbaasd als die eindeloze crunches en sit-ups die je hebt gedaan je buik niet afslanken. Super trainen van een gebied in een poging het af te slanken werkt niet; alleen gewichtsverlies door middel van voeding en lichaamsbeweging kan ervoor zorgen dat u centimeters verliest van uw middenrif. Dit zal niet alleen uw uiterlijk verbeteren, maar ook uw gezondheid verbeteren, omdat overtollig vet rond uw buik uw risico op ernstige gezondheidsproblemen, zoals diabetes en hartaandoeningen, verhoogt.

Doe 75 minuten per week aan intensieve intervaltraining of HIIT. Volgens het "Journal of Obesity" is HIIT het meest effectief in het verminderen van buikvet in vergelijking met andere oefeningen, zoals langdurige cardio in een gestaag tempo. Om dit soort training te doen, beweegt u heen en weer tussen matige en krachtige cardio-intensiteiten. Trap bijvoorbeeld twee tot drie minuten op een elliptische machine of een hometrainer in een gematigd tempo en barst vervolgens gedurende 30 seconden tot een minuut in een krachtig sprinttempo. Je kunt ook een paar minuten touwtjespringen in een tempo dat gemakkelijk te handhaven is en dan voor een kortere periode in een krachtige intensiteit barsten.

Voer minimaal twee keer per week weerstandstraining uit om spierweefsel te behouden en op te bouwen. Spierweefsel bevordert het volledige lichaamsgewichtsverlies; omdat het metabolisch actief is, verhoogt het je metabolisme, waardoor je calorieën verbrandt, zelfs als je rust. Werk naast je buikspieren aan je heupen, rug, borst, benen, armen en schouders. Neem oefeningen op zoals step-ups, pull-ups, bankdrukken, lunges, lat pull-downs, pushups, squats en deadlifts. Voer acht tot 12 herhalingen en twee tot drie sets per oefening uit. Plan ook krachttraining op niet-opeenvolgende dagen, zodat uw spieren voldoende tijd hebben om te herstellen tussen de trainingen door.

Verander uw dieet en eetgewoonten om uw calorie-inname te verminderen. Oefen portiecontrole en beperk lege calorieën uit geraffineerde granenpasta, suikerhoudende frisdrank en witbrood. Benadruk voedingsmiddelen uit de basisvoedingsgroepen, waaronder groenten, heel fruit, magere zuivelproducten, magere eiwitten en volle granen. Vergelijk voedseletiketten zodat u gezonde, caloriearme keuzes kunt maken.

Verminder stress in uw leven - hoge stressniveaus veroorzaken de afgifte van cortisol in uw lichaam. Experts van de Universiteit van New Mexico stellen dat cortisol hunkering naar vetmakend voedsel wekt, en het kan ook vet uit andere delen van je lichaam verplaatsen naar diep in je buik. Oefen meditatie en diepe ademhaling om stress te bestrijden - yoga is ook effectief en kalmerend. Krijg tussen zeven tot negen uur slaap.

Voer oefeningen uit om uw buikspieren te versterken en te versterken, zodat wanneer uw lichaamsvet vermindert, u een goed gedefinieerde buik heeft. Werk je buikspieren in alle vlakken van beweging. Doe bijvoorbeeld zijplanken en fietscrunches voor je obliques, basiscrunches en voorplanken voor je rectus abdominis en omgekeerde crunches voor je onderbuik. Voer een tot drie sets uit en 10 tot 25 herhalingen per oefening. Maak buikversterkende oefeningen onderdeel van uw krachttrainingsroutine, op ten minste twee niet-opeenvolgende dagen van de week.

Tip

  • Streef naar gewichtsverlies met een geleidelijke snelheid van één tot twee pond per week, zoals aanbevolen door MayoClinic.org. Verzamel een tekort van 500 tot 1.000 calorieën per dag om dit te bereiken. Vermijd sneller afvallen, want in plaats van vet verlies je misschien water en spierweefsel.

Waarschuwing

  • Raadpleeg uw arts voordat u dieetwijzigingen aanbrengt of begint te sporten, vooral als u een blessure of ongezonde aandoening heeft of als u niet actief bent geweest.

Bronnen (1)


Bekijk de video: Sideways (Augustus 2022).