Voeding

Laagste Calorie Chinese gerechten

Laagste Calorie Chinese gerechten


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Garnalen en broccoli zijn een caloriearm alternatief voor rundvlees en broccoli.

Thomas Northcut / Photodisc / Getty Images

Niet al het Chinese eten is op dezelfde manier gemaakt. Sommige gerechten zijn dicht met verse groenten en bevatten weinig vlees, maar andere bevatten veel olie en krijgen hun smaak door een laagje gefrituurd beslag. Soms kan het moeilijk zijn om te bepalen welke gezonder is of minder calorieën bevat. Volgens de geregistreerde diëtist Christy Maskeroni, die schrijft voor de BuildLean-website, kan een maaltijd van gemiddelde grootte, bestaande uit een paar loempia's, een kopje wontonsoep, gebakken rijst en rundvlees met broccoli, tot 1.000 calorieën. Als u uw beste caloriearme keuzes op het afhaalmenu kent, kunt u genieten van Chinese gerechten zonder uw dieet te ontsporen.

Kies voor Veggie Dumplings

Wanneer het tijd is om een ​​voorgerecht te bestellen, sla dan de loempia's en gefrituurde wontons over, adviseert Maskeroni. Een enkele loempia kan 170 calorieën bevatten. Kies in plaats daarvan voor gestoomde groentebollen, die elk ongeveer 45 calorieën bevatten. Deel de bestelling indien mogelijk met een vriend om te voorkomen dat je te veel calorieën verbruikt voordat je aan je hoofdgerecht begint. Pas op voor het eten van de knoedels met te veel dipsaus - de meeste sauzen bevatten veel natrium en suiker.

Word warm en zuur

Hoewel het een goed idee is om soep te eten voor je hoofdmaaltijd - bleek uit een studie gepubliceerd in het tijdschrift "Appetite" in 2007 dat het hebben van soep als eerste cursus je totale calorie-inname per maaltijd met maar liefst 20 procent kan verlagen - het is het beste om een ​​caloriearme keuze te kiezen. Wontonsoep is een optie, met 180 calorieën per portie van 1 kop, maar warme en zure soep is zelfs beter, met slechts 80 calorieën in een portie van 1 kop.

Stoom het op

Het tijdschrift "Shape" beveelt aan om Buddha's Delight, een vleesvrije combinatie van gestoomde groenten en tofu, als hoofdgerecht te kiezen. Bereid zonder olie en suikerrijke sauzen, kan Buddha's Delight in een typisch Chinees restaurant maar liefst 200 calorieën per gerecht bevatten. U kunt ook kiezen voor gestoomde kip of vis geserveerd met niet meer dan 1 kopje bruine rijst en de saus geserveerd aan de zijkant. In plaats van de saus over je maaltijd te gieten, motregen je slechts een kleine hoeveelheid of dompel je elke vork licht in het mengsel om de hoeveelheid die je verbruikt te beperken.

Blijf bij Roerbak

Kip of zeevruchten roergebakken met groenten zoals peultjes of broccoli, of gecombineerd met champignons zoals in moo goo gai pan, bevat meestal tussen de 250 en 600 calorieën, veel minder dan de 800 calorieën in een gerecht zoals kip met zwarte bonensaus. Vraag dat je maaltijd wordt bereid met zo min mogelijk olie en zorg ervoor dat je het gemakkelijk doet met de noedels of rijst, die beide honderden calorieën aan je maaltijd kunnen toevoegen. Als je een van beide bij je wok wilt hebben, probeer dan een extra kant gestoomde groenten te bestellen en meng de twee gerechten samen om het aantal calorieën per portie laag te houden.


Bekijk de video: Geri Pesi Moksi Alesi. Vlog #58 (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Dujora

  Natuurlijk. Al het bovenstaande is waar. Over dit thema kunnen we communiceren.

 2. Kadyriath

  Mijn excuses voor het storen, maar naar mijn mening is dit onderwerp niet langer relevant.

 3. Vushicage

  Naar mijn mening heb je het mis. Ik ben er zeker van. Ik kan het bewijzen. E -mail me op PM, we zullen praten.

 4. Magor

  Sorry, maar dit werkt niet helemaal voor mij. Misschien zijn er meer opties?

 5. Tage

  Deze informatie is waarSchrijf een bericht