Voeding

Gewichtsverlies behouden en toch normaal eten

Gewichtsverlies behouden en toch normaal etenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Uw onderhoudsdieet kan de meeste soorten voedsel omvatten.

Merk X afbeeldingen / merk X afbeeldingen / Getty afbeeldingen

Gefeliciteerd met het verliezen van gewicht en het aanbrengen van veranderingen in het eten die een leven lang meegaan. Nu je je streefgewicht hebt bereikt, vraag je je waarschijnlijk af of je vast zit aan het voor altijd eten van dieetvoeding. Hoewel je je calorie-inname nog steeds moet controleren, kun je een beetje ontspannen als het gaat om wat voor soort voedsel je eet. In feite kun je kleine hoeveelheden eten van wat je maar wilt, zolang het grootste deel van je dieet voedzaam, caloriearm voedsel bevat.

Eet veel fruit en groenten. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention zijn groenten en fruit zeer voedzaam en bevatten ze ook weinig calorieën. Voeg je favoriete verse groenten en fruit toe aan je dieet, maar kijk niet uit naar ongezoete bevroren en ingeblikte groenten en fruit, omdat het ook voedzame toevoegingen zijn aan je gewichtsbehouddieet. Ze vullen je ook, zodat je in het algemeen minder voedsel kunt eten.

Vul energierijk voedsel bij om te voorkomen dat je te veel eet en het gewicht terugkrijgt dat je net hebt gekregen afwerpen. Eet volle granen omdat ze rijk zijn aan vezels, die je maag vult en je helpt je sneller vol te voelen. Volle granen verteren ook langzamer dan granen die niet veel vezels bevatten, wat betekent dat je minder snel honger zult hebben. Mager eiwitrijk voedsel, zoals kip met wit vlees, bonen en noten, is ook energierijk en verteert langzaam zodat je langer vol blijft.

Kies caloriearme versies van je favoriete gerechten. Vetarme melk, kaas en yoghurt leveren nog steeds een goede dosis calcium en eiwitten, maar ze bevatten minder verzadigd vet en calorieën dan hun tegenhangers van volle melk. Maak recepten, zoals pasta en romige soepen, met deze vetarme en caloriearme alternatieven. Zoek ook naar andere vetarme en caloriearme versies van je favoriete crackers, ontbijtproducten en vlees.

Maak ruimte in uw dieet voor af en toe een uitspatting. Als je jezelf verbiedt om af en toe een traktatie te eten, zul je veel tijd besteden aan dromen over spatten, wat kan leiden tot een gratis voor iedereen zodra je besluit dat je de traktatie moet hebben. In plaats daarvan, een kleine traktatie om de paar dagen om uw verlangens te bevredigen zonder al uw harde werk te ontkennen. Neem een ​​vierkant van pure chocolade, twee of drie happen cake of een klein handje chips. De eerste twee of drie happen van elk voedsel smaken meestal toch het beste, dus dat is meestal alles wat je nodig hebt om je verlangen te stillen.

Onthoud het belang van lichaamsbeweging. Het verbranden van calorieën door lichamelijke activiteit is net zo belangrijk voor het handhaven van uw gewichtsverlies als het eten van een gezond en uitgebalanceerd dieet.

Waarschuwing

  • Ga niet terug naar uw eetgewoonten van voordat u bent afgevallen. Die eetgewoonten hebben ertoe bijgedragen dat je in het begin te zwaar was. Terugkeren naar hen zal ervoor zorgen dat de ponden zich weer opstapelen.


Bekijk de video: Hoe ik 30 kilo ben afgevallen - Afvallen tips & Gezonde leefstijl (Augustus 2022).