Geschiktheid

Werkt een mini-elliptische trainer om te gaan zitten?

Werkt een mini-elliptische trainer om te gaan zitten?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Voeg armoefeningen toe en je kunt een totale lichaamstraining krijgen met de mini-elliptische trainer.

Visage / Stockbyte / Getty Images

Het mooie van 'mini'-trainers - inclusief elliptische trainers en steppers - is dat ze klein genoeg zijn om in een hoek van de kast te bewaren totdat je klaar bent om ze te gebruiken, waardoor je woonkamer niet op een vaak verwaarloosd persoonlijk lijkt Sportschool. Een ander groot voordeel van de mini-elliptische trainer is dat je hem kunt gebruiken terwijl je zit.

Aanpassingen maken

Voordat u uw mini-elliptische trainer zittend gaat gebruiken, raadpleegt u de gebruikershandleiding om erachter te komen of uw model een instelbare instelling heeft voor zittende trainingen. Met sommige elliptische trainers kunt u de plaatsing van het voetpedaal wijzigen tussen instellingen voor zittende of staande trainingen. Volgens de gebruikershandleiding van een van deze trainers geeft het gebruik van de trainer in zittende positie uw been- en heupspieren een training en helpt u uw mobiliteit en bloedsomloop te verbeteren. Wanneer de mini-crosstrainer is ingesteld voor een zittende training, gebruik hem dan niet voor een staande training totdat u hem terugwisselt.

Calorieën Overwegingen

Omdat u niet gedwongen wordt om uw hele lichaam rechtop te houden wanneer u de mini-elliptische trainer zittend gebruikt, kunt u ervan uitgaan dat u minder calorieën verbrandt dan wanneer u staat of tijdens het gebruik van een standaard elliptische trainer met armhendels. U hebt echter wel opties om ervoor te zorgen dat u tijdens het zitten de best mogelijke workout krijgt. Het draait allemaal om tijd en intensiteit. Om de intensiteit te verhogen, past u de weerstand op de pedalen aan, zodat het moeilijker is om ze te draaien en zo snel mogelijk te trappen terwijl u nog steeds de juiste houding en goede vorm behoudt. Als u normaal 20 minuten op de mini-elliptische trainer in staande positie spendeert, kunt u overwegen om 10 minuten aan die tijd toe te voegen om nog een paar calorieën te verbranden.

Kantoorwerk

Mensen met beperkte mobiliteit zijn niet de enigen die kunnen profiteren van het gebruik van een minitrainer in een zittende positie. Als je de hele dag aan een bureau werkt, ben je je waarschijnlijk al bewust van de gezondheidsrisico's. Onderzoekers in het Verenigd Koninkrijk, bijvoorbeeld, ontdekten dat mensen met een bureaubaan een verhoogd risico op diabetes en hartaandoeningen hebben als gevolg van langdurig zitten. Elk uur opstaan ​​en bewegen is een manier om enkele negatieve effecten te bestrijden, maar je kunt ook proberen je mini-elliptische trainer te gebruiken terwijl je werkt. Overweeg echter enkele veiligheidsproblemen voordat u dit doet. Plaats uw mini-crosstrainer op een rubberen mat om te voorkomen dat hij rond beweegt; het kan de neiging hebben om te schuiven vanwege het lichte gewicht. Mogelijk moet u ook de hoogte van uw bureau verhogen, indien mogelijk, om te voorkomen dat u de bovenkant van het bureau raakt terwijl u op uw benen trapt. Je kunt ook je stoel een beetje achteruit schuiven terwijl je trapt.

Ideale vorm

Zoals bij elke trainingsroutine, is de juiste vorm de sleutel tot een veilige en effectieve training. Voor zijn mini-elliptische trainer beveelt een fabrikant aan dat gebruikers in een stoel zitten met een lichte achterwaartse helling, waardoor de gebruiker een beetje achterover kan leunen. Natuurlijk heb je een stoel nodig die niet wegglijdt, dus gebruik een mat of een zwaardere stoel. De achterkant van de mini-elliptische trainer - de kant die zich het dichtst bij uw hielen bevindt in plaats van uw tenen - moet ongeveer 8 tot 10 inch van de voorkant van uw stoel worden geplaatst, zodat uw benen tijdens de training enigszins kunnen worden gestrekt. Wanneer een voet in de "bovenste" positie staat, moet de bijbehorende dij ongeveer evenwijdig zijn aan de vloer, waarbij de knie en het onderbeen een hoek van ongeveer 110 graden vormen. Houd de zijkanten van de stoel vast en zet uw buikspieren vast tijdens de beweging, waardoor uw beenspieren worden geïsoleerd en compenserende bewegingen worden vermeden die uw bovenlichaam rekruteren.


Bekijk de video: Kettler crosstrainer Unix PX nederlands (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Norcross

  Het is vreemd waarom niemand deze publicatie bespreekt? Het onderwerp is interessant...

 2. Enkoodabooaoo

  Je hebt geen gelijk. Ik ben er zeker van. We zullen het bespreken.

 3. Toland

  Deze zin is gewoon onvergelijkbaar :), I like it)))

 4. Torey

  Ik accepteer het met plezier. Een interessant onderwerp, ik doe mee. Samen kunnen we tot het juiste antwoord komen. Ik ben er zeker van.

 5. Berti

  Goed gedaan kerel. Uitgestapt.

 6. Derrin

  Dit is het gewoon uitstekende ideeSchrijf een bericht