Geschiktheid

Babystappen om te winnen bij afvallen

Babystappen om te winnen bij afvallenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kleine, beheersbare veranderingen kunnen een gewichtsverliesplan gemakkelijker te houden maken.

Jupiterimages / Stockbyte / Getty Images

Als u probeert uw eetgewoonten volledig te herzien en een nieuw fitnessprogramma te starten, kunt u uw doelstellingen voor gewichtsverlies omzetten in een mislukte, frustrerende poging zeer snel. Door kleine en realistische stappen naar een gezonder leven te maken, verbetert u uw lichaamssamenstelling door spiergroei en vetverlies te bevorderen. Begin met kleine dieetveranderingen en een vorm van activiteit om een ​​langdurige, duurzame basis te creëren om te winnen bij het verliezen van gewicht.

Drink je calorieën niet

Het maken van slimme drankkeuzes kan echt invloed hebben op uw succes van het gewichtsverlies en kost niet veel moeite. Vervang meer van uw dranken door water. Frisdrank, sap, alcoholische dranken en gearomatiseerde koffiedranken bevatten geen voedingsstoffen, maar bevatten veel calorieën en suiker die alleen op de kilo's inpakken. Maak er een dagelijks doel van om minstens 64 oz te drinken. van water.

Snack Smart

Elimineer alle verleidingen thuis en koop geen junkfood zoals chips, koekjes en snoep. Voorzie je keuken van meer verse groenten en fruit, zodat je opties hebt als je tussendoor honger hebt. Groenten en fruit zijn rijk aan voedingsstoffen, wat betekent dat ze vol zitten met vitamines en mineralen met een minimale hoeveelheid calorieën.

Maaltijd

Gebruik kleinere borden en eet kleinere porties voedsel. Het is gemakkelijk om te veel calorieën te consumeren als je zelf grote porties voedsel serveert waarvan je het gevoel hebt dat je het moet opeten. Vul uw bord eerst met niet-gebakken eiwitten en groenten voordat u bijgerechten, zoals aardappelen of pasta's, toevoegt. Als je klaar bent met eten, wacht dan minstens 20 minuten en geef jezelf de kans om je vol te voelen voordat je een tweede keer gaat helpen.

Begin langzaam

Zoek elke dag minstens een paar minuten om iets actiefs te doen dat je leuk vindt. Dit kan een familiespel van basketbal zijn, fietsen, wandelen of zwemmen. Begin met zo weinig als vijf tot 10 minuten en maak er een doel van om elke dag te bewegen met een verscheidenheid aan activiteiten. Wanneer je merkt dat een activiteit heel gemakkelijk wordt, probeer dan sneller te werken, verhoog de tijd dat je actief bent of wissel af welke oefeningen je uitvoert.

Spieren kweken

Het hebben van spiermassa gaat een lange weg om af te vallen. Hoe meer spieren je hebt, hoe hoger je metabolisme is en hoe sneller je overtollig gewicht kunt afwerpen. Als u niet bekend bent met gewichtheffen of krachttraining, probeer dan eerst lichaamsgewichtoefeningen. Pushups, lunges, squats en crunches helpen de spieren te versterken en vereisen geen extra apparatuur. Zodra je wat kracht hebt vastgesteld, voeg je wat halters toe en probeer je biceps-krullen, overhead-persen en gewogen squats. Richt je niet op een bepaald aantal herhalingen en sets, maar concentreer je op oefeningen en gewichten die je spieren binnen 90 seconden moe maken.


Bekijk de video: 1000 DEGREE METAL BALL vs 10,000+ SPARKLERS EXTREME DANGER EXPLOSION? (Augustus 2022).