Geschiktheid

Spierverstevigende machines die de buik afvlakken

Spierverstevigende machines die de buik afvlakken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Verbrand calorieën op cardiomachines, zoals roeimachines voor binnen.

Veel sportscholen hebben een station met een machine die je kan helpen je buikspieren te versterken. Afhankelijk van het type machine - crunch, torso-rotatie of kabel - zijn sommige oefeningen effectiever en veiliger dan andere. Als je met een band om je middel vecht, zullen buikspecifieke machines je buik niet krimpen. Spotreductie is een mythe. Om je buikspieren plat te maken, is het voordeliger om cardiotraining te doen en een voedingsdieet te implementeren dat resulteert in een calorietekort.

A Slow Dunk

De buikkrul of crunch-machine lijkt op de pod van de bestuurder van een ruimteschip zonder de buitenschaal. Klim in deze machine, plaats je borst achter het rolkussen of steek je bovenste ledematen in de armhouders. Steek uw voeten onder de voetrol. Door naar voren te krullen en je buikspieren te gebruiken om de hendel naar beneden te duwen, kun je je voorste buikwand isoleren voor een training. Stel je voor dat je het in tweeën vouwt om je hoofd langzaam in een emmer water te dompelen. Stel het gewichtsniveau in op 50 tot 60 procent van uw maximaal één rep. Adem uit terwijl je kraakt en houd de piekpositie een seconde vast. Adem in en keer terug naar de startpositie. Voer 20 herhalingen uit voor drie sets.

Oud, geprobeerd maar waar

In vergelijking met glinsterende moderne machines, kan de old-school kabelmachine net zo effectief zijn voor kernconditionering. U kunt bijvoorbeeld een pull-down en buik crunch uitvoeren met een touwhandvat dat aan een hoge katrol is bevestigd. Begin met knielen voor de kabelmachine en pak de touwhandgreep met beide handen vast. Plaats uw handen bij uw oren en wijs uw ellebogen naar de vloer. Krul bij het inademen langzaam naar beneden, buig in de taille en trek je ellebogen naar het midden van je dijen. Adem uit en keer terug naar de startpositie.

Een veilige draai

Sommige sportscholen hebben een zittende rotatiemachine om je obliques te versterken, of de spieren die langs je zijkanten lopen. Plaats uw borst tegen de bovenste kussens en uw knieën op de onderste kussens. Door je romp naar een kant te draaien tegen weerstand, kun je de schuine kanten aan de andere kant van je romp bouwen. Omdat je bekken niet in lijn met je borst beweegt, oefent je onderrug overmatige kracht uit, wat kan leiden tot letsel, volgens The Men's Health Diet van Stephen Perrine. In plaats van deze machine te gebruiken, kunt u terugkeren naar de kabelmachine, hoge poelie en touwhandgreep en een houthakkingsoefening uitvoeren. Ga opzij staan ​​met uw voeten op schouderbreedte uit elkaar en uw rechterkant dichter bij de machine. Pak het touw met beide handen vast en trek het handvat over uw lichaam en naar beneden naar uw linkerheup. Je rechtervoet moet draaien. Stel je een soepele beweging voor alsof je een zwaard omhult. Voer 10 tot 12 herhalingen uit. Wissel van kant en herhaal de oefening.

Verbrand de Midnight Snack Fat

Hoewel versterkende oefeningen je buikspieren helpen versterken, moet je regelmatig cardiovasculaire oefeningen doen om calorieën te verbranden en vet te verbranden. Om echt vet te verbranden, moet u een dagelijks calorietekort creëren, wat betekent dat u meer calorieën moet verbranden dan u verbruikt. Als je al aan het trimmen bent en op zoek bent naar een six-pack, kan 30 minuten matig intense cardio per dag je helpen het gewicht te beheersen. Om kilo's af te werpen, moet je volgens Harvard Medical School mogelijk de duur van de dagelijkse cardio verhogen tot wel 60 minuten. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan cardio-apparaten - roeien, stationaire cycli, traplopen, loopbanden of elliptische machines - in de sportschool, waarvan de meeste voorgeprogrammeerde trainingen hebben. Wijzig om de drie tot vier weken het type cardio-apparaat dat u gebruikt om uw spieren uit te dagen en uw lichaam te laten racen om calorieën te verbranden.


Bekijk de video: Spierversteviging met SlimCab (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Tarif

  Volgens mij bega je een fout. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, we zullen bespreken.

 2. Peterke

  Wat een noodzakelijke zin... super, prachtig idee

 3. Willoughby

  vlieg gewoon weg

 4. Langdon

  De weergaloze boodschap, is interessant voor mij :)

 5. Farris

  Het lijkt mij dat je je vergist

 6. Rockford

  Ik vind dat je niet gelijk hebt. Ik ben er zeker van. We zullen bespreken.Schrijf een bericht