Sport

Officiële voorschriften voor Fast Pitch Softball

Officiële voorschriften voor Fast Pitch Softball


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Snelle ster Cat Osterman liquidatie omhoog

Jonathan Ferrey / Getty Images Sport / Getty Images

Fast-pitch softbal heeft verschillende regels. Ten eerste vereist het spel zelf een breed scala aan zeer gedetailleerde regels voor het ontwerp van het veld, de uitrusting die spelers gebruiken - van vleermuizen tot ballen tot handschoenen tot de uniformen van de scheidsrechters - en het spel van het spel zelf. Daarnaast zijn er een aantal bestuursorganen in de sport, elk met hun eigen officiële regels. De officiële regels die door de verschillende organisaties zijn afgekondigd, zijn over het algemeen hetzelfde, maar er verschijnen duidelijke verschillen in de rulebooks van elke organisatie.

Fast-Pitch bestuursorganen

Er zijn een handvol belangrijke organisaties, en elk heeft zijn eigen officiële regels vastgesteld, waaronder de Internationale Softbal Federatie, die de Olympische Spelen en andere wereldwijde wedstrijden regelt; de Amateur Softball Association of America, of ASA, een organisatie opgericht in 1933 die eerst de regels voor fast-pitch standaardiseerde; de NCAA, die hogesnelheidscollege regelt; de National Federation of High School Sports, of NFHSS, die de middelbare school en veel jeugdcompetities regelt; en de Specialty Sports Association van de Verenigde Staten. Andere competities zijn vrij om hun eigen officiële regels vast te stellen.

Standaard voorschriften voor Fast Pitch-organisaties

De meeste bestuursorganen van softbal met snelle pitch hebben vergelijkbare regels aangenomen. Er wordt bijvoorbeeld fast-pitch softbal gespeeld met negen spelers in een team. Een reguleringsspel bestaat uit zeven innings. De aanvallende ploeg probeert zoveel mogelijk punten te scoren in een inning voordat drie uit worden opgenomen. Een aangewezen slagman is in veel competities toegestaan, net als pinch-hitters en pinch-runners. Bunting en klap slaan zijn toegestaan ​​in softbal met snelle toonhoogte - en meestal niet toegestaan ​​in softbal met lage toonhoogte - waarbij de nadruk ligt op batcontrole en snelheid. De afmetingen van het veld zijn meestal hetzelfde, en de werpheuvel is 43 voet van de thuisplaat, behalve in sommige competities voor jongere kinderen.

Grote regelverschillen

Een grafiek op de Alaska ASA-website schetst veel van de regelverschillen tussen de ASA, NCAA en NFHSS, drie van de belangrijkste bestuursorganen in fast-pitch. Sommige verschillen zijn zeer significant. De slagzone in de NCAA loopt bijvoorbeeld tussen 'de onderkant van het borstbeen van de slagman en de bovenkant van haar knieën'. Ter vergelijking: zowel de ASA als de NFHSS bepalen de slagzone tussen de armkuilen en de bovenkant van de knieën. Als gevolg hiervan is de aanvalszone in college-honkbal kleiner, wat een aanzienlijk verschil is voor zowel slagmensen als werpers.

Kleine verschillen in regelgeving

Er zijn tientallen, zo niet honderden verschillen in de officiële regelgeving voor fast-pitch softbal, en de meeste zijn relatief klein. Bijvoorbeeld, de ASA, NCAA en NFHSS behandelen het wissen van de lijnen in het slagperk, door een beslag of vanger, iets anders. Er is geen boete voor het wissen van de regels onder ASA-regels; een staking wordt opgelegd aan een slagman die opzettelijk de lijnen verwijdert onder NCAA-voorschriften; en de regel van de NFHSS is vergelijkbaar met de NCAA, behalve dat een waarschuwing wordt gegeven na één uitwissing en de overtredende speler of coach wordt verbannen naar de dugout na een tweede overtreding. Een ander voorbeeld is dat elk van de drie bestuursorganen verschillende regels heeft met betrekking tot het dragen van sieraden.Opmerkingen:

 1. Baldric

  het prachtige idee

 2. Moogujora

  Dit luisterde niet

 3. Nabhan

  Prachtig, dit is een zeer waardevolle zin

 4. Kazrajas

  Ik ben eindig, mijn excuses, maar dit antwoord komt niet in de buurt van mij. Wie kan nog wat zeggen?

 5. Malagrel

  It seems to me the magnificent phrase

 6. Darrick

  nakanezzto! Met dank.!!!!!Schrijf een bericht