+
Geschiktheid

Helpt het bezit van een stappenteller u om af te vallen?


Elke stap draagt ​​bij aan een betere gezondheid.

Ryan McVay / Lifesize / Getty Images

U kunt uw gewichtsverlies oppompen met behulp van een stappenteller. Gemakkelijk te dragen en te gebruiken, een stappenteller is de perfecte fitness-tool omdat het je aanmoedigt om de hele dag actief te blijven. Als het gaat om gewichtsverlies, is het laten vallen van de kilo's niet alleen gaan naar een sportschool. Een stappenteller kan u helpen meer bewust te worden van uw activiteitenniveau en dagelijkse stapdoelen instellen die kilo's aftrekken en bijdragen aan een betere gezondheid.

Nagel de helft van de formule voor gewichtsverlies

De strategie voor gewichtsverlies is eenvoudig. Meer bewegen en minder eten. Met behulp van een stappenteller kun je de helft van de strijd overwinnen. Begin door de stappenteller een week lang elke dag te dragen om het aantal stappen te registreren dat u momenteel neemt. Probeer elke week je stappen met 10 tot 20 procent te verhogen tot je minstens 10.000 hebt bereikt. Dagelijks 10.000 stappen nemen komt ongeveer overeen met 30 minuten sporten. Bouw voor gewichtsverlies elke dag 12.000 tot 15.000 stappen.

Zoek naar manieren om in beweging te blijven

Het gebruik van een stappenteller kan fitness leuk maken terwijl je jezelf uitdaagt om manieren te vinden om je dagelijkse stapdoelen te bereiken. Ideeën zijn onder andere wandelvergaderingen - gooi de vergadertafel weg en loop terwijl u praat, parkeer op een verre plek, loop op zijn plaats terwijl u televisie kijkt of werkt, neem de trap of loop naar lunch. Het doel is om uw doelstapnummer aan het einde van elke dag te behalen.

Elke stap draagt ​​bij aan een betere gezondheid

Het dragen van een stappenteller kan u helpen de gezondheid te verbeteren en stress te verminderen. Slechts 10.000 stappen per dag verminderen uw risico op diabetes, hart- en vaatziekten en andere chronische gezondheidsproblemen. Zoveel stappen kunnen u ook helpen uw huidige gewicht te behouden. Door meer stappen te nemen, idealiter 12.000 tot 15.000 per dag, kun je afvallen en je fysieke gezondheid verbeteren. Het verliezen van slechts 10 procent van uw lichaamsgewicht kan leiden tot betere gezondheidsresultaten. Voor een persoon van 180 pond is dat slechts 9 tot 18 pond. Een stappenteller kan u helpen om in slechts zes weken 5 procent van uw lichaamsgewicht te verliezen.

Stap uit met familie en vrienden

Niets motiveert meer dan een beetje vriendelijke competitie. Laat vrienden, collega's of familieleden deelnemen aan een stappenteller voor gewichtsverlies. Door samen te werken, blijft u aangemoedigd op uw gewichtloze reis. Vier en feliciteer elkaar met de mijlpalen terwijl u uw doelen bereikt. Elke stap die u zet, draagt ​​bij aan een betere gezondheid, wat meer tijd betekent om te genieten van de mensen van wie u houdt.

Bronnen (1)


Bekijk de video: The Great Gildersleeve: Gildy's Campaign HQ Eve's Mother Arrives Dinner for Eve's Mother (Januari- 2021).