Geschiktheid

Welke lichaamsdelen zullen verbeteren door op een loopband te lopen?

Welke lichaamsdelen zullen verbeteren door op een loopband te lopen?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Loop volgens uw schema en in klimaatgeregelde omstandigheden.

Chris Clinton / Photodisc / Getty Images

Loopbanden bieden een veelzijdige manier van sporten, ongeacht of het weer ervoor kiest om mee te werken aan uw fitnessplannen. Lopen op een loopband werkt op dezelfde spieren als lopen op een baan of buitenshuis. Het belangrijkste verschil is dat u gemakkelijk de snelheid en de helling kunt wijzigen. Lopen op een loopband kan de cardiovasculaire gezondheid verbeteren en calorieën verbranden die leiden tot gewichtsverlies.

Hoofdspiermanie

Over het algemeen werkt lopen, of het nu op een loopband of op een baan is, uw onderlichaam. Dit omvat de quadriceps en hamstrings in je dijen, de gastrocnemius en soleus in je kuiten, je heupbuigers en je gluteale spieren. Door je buikspieren in de mix te brengen door ze samen te trekken, help je je onderrug tijdens het lopen. Door op een loopband te lopen, kunt u een hogere weerstand en snelheid instellen om sterkere, meer gedefinieerde spieren in deze groepen op te bouwen. (Referentie 3, pagina 1 en 4)

Bovenlichaam binnenbrengen

Sommige loopbanden hebben ingebouwde handgrepen om u te helpen uw bovenlichaam aan uw loopbandtraining toe te voegen. Trek deze terug naar uw schouders, wissel de zijkanten af ​​met uw stappen - maar pas nadat u zich comfortabel voelt met de beweging van de loopband zodat u uw voet niet verliest. Een andere optie is om lichte halters te gebruiken, ongeveer 2 tot 5 pond, om biceps krullen of overhead persen uit te voeren tijdens het lopen.

Voel de brand

Het opbouwen van spieren is niet het enige voordeel van lopen op een loopband - het verbrandt ook calorieën om u te helpen vet in uw lichaam te verliezen. Lopen met 3,5 km / u kan volgens MayoClinic.com tot 314 calorieën per uur verbranden voor een persoon van 160 pond. Je kunt het niet ter plekke verminderen - met andere woorden, als je op een loopband loopt, hoef je niet noodzakelijkerwijs eerst vet in je dijen te verliezen. Lichamen verliezen vet in verschillende sequenties. Doorgaan met regelmatige looptrainingen helpt echter om vet te verbranden in alle delen van het lichaam. (Referentie 5)

Insane Incline

Wanneer u klaar bent om de intensiteit van uw training te verhogen, verhoogt u de helling van de loopband. Dit werkt je spieren anders en helpt je meer calorieën te verbranden. (Referenties 2 en 6) Hoe steiler de helling, hoe meer u de quadriceps en gluteale spieren inschakelt. (Referentie 6) Om tot steilere hellingen te werken, begint u met korte duur op steilere hellingen, vergelijkbaar met intervaltraining. Loop bijvoorbeeld 30 seconden op een helling en loop vervolgens twee minuten zonder helling. Verhoog uw tijd tijdens het lopen op een helling totdat u loopt op een helling voor de duur van uw training. De Mayo Clinic beveelt aan om gedurende ongeveer 30 minuten ongeveer vijf keer per week te trainen voor de algehele cardiovasculaire gezondheid.

Fotocredits

  • Chris Clinton / Photodisc / Getty Images


Bekijk de video: MENSEN MET EXTREEM GROTE LICHAAMSDELEN (Augustus 2022).