Geschiktheid

Kan ik bij een fiets of hometrainer van dijvet afkomen?

Kan ik bij een fiets of hometrainer van dijvet afkomen?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Aërobe oefeningen zoals fietsen kunnen bijdragen aan het totale vetverlies.

Jupiterimages / BananaStock / Getty Images

Als je zoveel vet rond je dijen hebt opgedaan dat je broek niet comfortabel zit, is het tijd om een ​​verandering aan te brengen. De verandering die u aanbrengt, zou echter geen reis naar het winkelcentrum moeten zijn om een ​​grotere broek te kopen. Doe in plaats daarvan een belofte om regelmatig te gaan sporten en uw dieet te verbeteren. Fietsen of fietsen op een hometrainer kan voldoende calorieën verbranden om u te helpen vet over uw hele lichaam te verliezen, inclusief uw dijen. Houd er rekening mee dat u het vet uit een bepaald gebied niet kunt zien verminderen.

Gericht vetverlies is onmogelijk

Het zou handig zijn als je vet zou kunnen verbranden in een gekozen deel van je lichaam, maar dit is onmogelijk. De American Council on Exercise merkt op dat dit concept, bekend als "spotreductie", een veel voorkomend misverstand is onder fitnessliefhebbers. Wanneer u een calorietekort creëert dat leidt tot vetverlies, ervaart u vetverlies uit een aantal delen van uw lichaam. Dit vetverlies omvat het vet van uw dijen, maar het vet dat u verliest komt niet uitsluitend in deze regio voor.

Gebruik dieet en lichaamsbeweging

U kunt een calorietekort creëren met een combinatie van een goed dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alleen het gebruik van dieet of lichaamsbeweging, merkt de ACE op, is een moeilijke manier om te proberen af ​​te vallen. Hoewel uw dieet uw vermogen om een ​​calorietekort te bereiken en te behouden beïnvloedt, kunnen oefeningen zoals fietsen - op een racefiets of op een hometrainer - u helpen voldoende calorieën te verbranden om uw kans op vetverbranding te verbeteren. Om uw calorie-inname te verminderen, drink geen andere dranken dan water, eet meer groenten en fruit als snack en eet maaltijden met veel eiwitten.

Zeg vaarwel tegen calorieën

Een enkele fietstraining kan u helpen om in slechts korte tijd enkele honderden calorieën te verbranden. HealthStatus meldt dat een persoon van 160 pond 254 calorieën verbrandt terwijl hij 30 minuten op een hometrainer trapt en 30 minuten 413 calorieën verbrandt op een hometrainer in een sneller tempo. Als dezelfde persoon 30 minuten op een fiets rijdt, verbrandt ze 317 calorieën die 12 tot 14 mph reizen en 384 calorieën die 14 tot 16 mph reizen.

Denk groots

Om te fietsen voor vetverlies, moet je consequent trainen. Hoewel een enkele fietstraining je humeur kan verbeteren, kan alleen herhaalde oefening je lichaamsbouw verbeteren en uiteindelijk leiden tot vetverlies op de dijen. Door 300 minuten per week met een gemiddeld tempo of 150 minuten per week met een krachtig tempo te trappen, kunt u voldoende calorieën verbranden om uw kans op vetverbranding te vergroten. Het Wisconsin Department of Health and Family Services merkt op dat trappen tussen 12 en 13,9 mph gelijk is aan een gemiddeld tempo, terwijl 14 tot 15,9 mph gelijk is aan een krachtig tempo.

Bronnen (2)


Bekijk de video: Spinningbike kopen? Belangrijke punten - Informatievideo - Betersport (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Bagore

  Ik bedenk dat u een fout begaat. Ik kan het bewijzen.

 2. Heber

  Gefeliciteerd, je hebt een ander idee bezocht

 3. Schmuel

  Daar ben ik absoluut zeker van.

 4. Wadsworth

  Ik deel je mening volledig. Er zit iets in en het idee is goed, ik steun het.

 5. Franky

  Ik vind het een goed idee.

 6. Bert

  Gewacht

 7. Shakora

  Naar mijn mening worden fouten gemaakt. Laten we proberen dit te bespreken. Schrijf me in PM, het praat met je.Schrijf een bericht