Sport

Hoe de geur uit hockeyhandschoenen te krijgen

Hoe de geur uit hockeyhandschoenen te krijgenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Je handschoenen zien veel actie, dus het is geen wonder dat ze stinken.

Ryan McVay / Lifesize / Getty Images

Je besteedt hele games en veel oefeningen die binnenin zweten - dus het is geen wonder dat je hockeyhandschoenen beginnen te ruiken. Hockeyuitrusting, die veel tijd doorbrengt in een natte, koude omgeving, is berucht voor het ruiken van de kleedkamer, maar dat maakt het niet gemakkelijker om te verdragen. Als u worstelt met de geur die uit uw handschoenen en andere uitrusting komt, probeer dan enkele methoden voor het reinigen en desinfecteren en andere methoden die meer nare geurtjes voorkomen.

Het wassen

1.

Trek de voeringen uit uw handschoenen, als ze verwijderbare voeringen hebben, en was ze een keer per week in koud water en een mild schoonmaakmiddel.

2.

Laat de handschoenen en voeringen aan de lucht drogen in de buurt van een verwarming, ventilator of in een zonnig raam nadat je ze hebt gewassen.

3.

Spray de binnen- en buitenkant van de handschoenen na elke wasbeurt met een antibacteriële spray.

Het voorkomen

1.

Trek de voeringen na elke wedstrijd of oefening uit de handschoenen.

2.

Plaats de voeringen en de buitenlagen bij een verwarming, ventilator of zonnig raam zodat ze na elk gebruik kunnen opdrogen. Bacteriën groeien in vochtige omgevingen, dus dit helpt geur voorkomen.

3.

Doe 1/2 kopje zuiveringszout in een nieuwe katoenen sok en knoop het uiteinde af. Je hebt een van deze nodig voor elke handschoen of handschoenvoering die je hebt, dus als je bijvoorbeeld een set skaterhandschoenen hebt, heb je vier van deze sokconcepten nodig.

4.

Plaats een soda soda in elke handschoen of handschoenvoering nadat de handschoenen volledig zijn opgedroogd.

5.

Wikkel een rubberen band rond de opening van elke handschoen om de sok binnenin te sluiten. Houd de soda soda in de handschoenen tot je klaar bent om ze opnieuw te gebruiken.

Dingen nodig

  • Wasmachine
  • Milde wasmiddel
  • Antimicrobiële spray
  • Schone sokken
  • Bakpoeder
  • Rubberen band